Α. Παντζιαράς: «Τιμή για εμάς να παίξουμε με τον Ηρακλή»

Ο τεχνικός του Τηλυκράτη Λευκάδας, Ανδρέας Παντζιαράς που βρέθηκε την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο σχολίασε την εικόνα του Ηρακλή και μίλησε για την επικείμενη μάχη των playoff.

Στο “Metropolis 95,5” φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Τηλυκράτη, Ανδρέας Παντζιαράς (υποψήφιος αντίπαλος του Ηρακκλή στα play off) και μίλησε για την εικόνα του Γηραιού στο τελευταίο παιχνίδι, τον θεσμό των play off, την Football League και την γενικότερη κατάσταση της Γ’ εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη χθεσινή του παρουσία στο Καυτατζόγλειο:

«Βρήκα την ευκαιρία επειδή είχαμε ρεπό να ξεκουραστώ και να παρακολουθήσω και τον Ηρακλή από κοντά. Εμείς μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο κάτι που ενδέχεται να πραγματοποιήσουμε το Σάββατο και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να παρακολουθήσω τον Ηρακλή που πιθανότατα θα είναι αντίπαλός μας».

Την εικόνα του Ηρακλή:

Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλός χωρίς ωστόσο να κάνει την τεράστια ευκαιρία. Πολύ καλή κυκλοφορία, σε τέτοια κλειστά παιχνίδια όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σίγουρα βοήθησε πολύ το τέρμα που πέτυχε πριν το ημίχρονο ο Ηρακλής. Η ΑΠΕΛ δεν απείλησε ιδιαίτερα και σίγουρα το άστρο του Ρόβα ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και δίκαια ο Ηρακλής έφτασε σε μία νίκη. Είναι μία εξαιρετική ομάδα όπως και ο Άρης Παλαιοχωρίου και όποιος από τους δύο κατακτήσει την πρώτη θέση θα είναι σίγουρα δίκαιο. Σίγουρα το να παίξουμε τον Ηρακλή θα ήταν κάτι πολύ ωραίο για τη Λευκάδα».

Τη διαδικασία των play off:

«Νομίζω πως είναι παγκόσμια πρωτοτυπία μία ομάδα να κατακτά το κύπελλο και να μην οδηγεί πουθενά αυτό ή μια ομάδα να βγαίνει πρώτη στον όμιλό της και να μη βγαίνει και αυτή πουθενά. Δεν θεωρώ πως η συγκεκριμένη διαδικασία είναι δίκαια. Υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ καλές για 25 παιχνίδια και αν βρεθούν σε μία άσχημη μέρα θα χάσουν αυτό που δικαιούνταν. Όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες που σταματάνε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τέλη του Μάρτη και οι ποδοσφαιριστές μένουν ανενεργοί 4-5 μήνες».

Αν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα γίνουν τα παιχνίδια:

«Επίσημη ενημέρωση προς το παρόν δεν υπάρχει. Προς το παρόν υπάρχει απλά μια σκέψη για τις 23 του Απριλίου χωρίς ωστόσο να μπορώ να σας το πω με σιγουριά.»

Αν ξεχωρίζεται φαβορί:

«Σε μία διαδικασία έξι παιχνιδιών εντός και εκτός έδρας δεν θεωρώ πως μπορεί να χαρακτηριστεί κάποια ομάδα φαβορί. Πόσο μάλλον όταν το 50% των θέσεων 2 στους 4 δηλαδή θα κερδίσουν την άνοδο. Πιστεύω όμως πως το πρόγραμμα θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Ποιες ομάδες θα έχουν συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας. Αν εξαιρέσω τον Βόλο και το Παραλίμνι και εμείς και ο Ηρακλής είναι πολύ πιθανό να είμαστε στην τετράδα».