Α. Χαραλαμπίδης:«Αδικούμαστε από την βαθμολογική μας θέση»

Στο Liga News μίλησε ο προπονητής του Καραϊσκάκη, Απόστολος Χαραλαμπίδης για τη νίκη με τον Απόλλων Λάρισας, για την συνέχεια ενώ έκανε και έναν μικρό απολογισμό της πορείας του καθώς συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια στον πάγκο.

photo: intime.gr

Για τη νίκη με τον Απόλλων Λάρισας: «Ήταν μια σημαντική νίκη. Ερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα με την Παναχαϊκή. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία η νίκη γιατί μας ανεβάζει την ψυχολογία για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται»

Έναν απολογισμό για τους 10 αγώνες που βρίσκεται στον πάγκο (4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες): «Η ομάδα αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Χάσαμε δύο βαθμούς στο τέλος από την Κέρκυρα. Έναν από τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει 4 με 5 βαθμούς παραπάνω. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα μας παίζει καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω αν συνεχιστεί αυτό, θα μαζέψουμε και άλλους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε τους ίδιους στόχους με τον Ηρακλή. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα ώστε να μην έχουμε άλλες απώλειες εντός έδρας»

Για τον Τζιώρα : «Ξέρω τις δυνατότητές του καθώς στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί και σε άλλες ομάδες (Νίκη Βόλου, ΑΕ Πολυκάστρου ). Δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις και ανταμείβεται στα παιχνίδια. Είναι ένας παίκτης που θέλεις να δουλεύεις μαζί του».