Βαριά ήττα για τους Παίδες στην Κοζάνη (φωτογραφίες)


Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της και μαζί την πρόκριση της στις 16 καλύτερες ομάδες πανελλαδικά στην αντίστοιχη ηλικία, και σίγουρα είναι μια σπουδαία επιτυχία για το ποδόσφαιρο της  Ένωσης.

Σήμερα στην Κοζάνη οι Παίδες της ΕΠΣ Πρέζας-Λευκάδας βρέθηκαν σε άσχημη μέρα και υπέστησαν πολύ βαριά ήττα με 1-10, από την αντίστοιχη ομάδα της Δράμας και δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες.

Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Μανωλεσάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 10ο λεπτό ο Μπάμπουρας με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για την Ε.Π.Σ. Δράμας. Το 3-0 ήρθε στο 13ο λεπτό από τον Ιορδανίδη με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, με τον ίδιο παίχτη δύο λεπτά αργότερα να κάνει και το 4-0.

Στο 19ο λεπτό ο Κίτσιος μείωσε σε 4-1 για την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας. Στο 41’ ο Μπάμπουρας και πάλι με ατομική προσπάθεια και σουτ θα κάνει το 5-1 για την ομάδα του, με το ημίχρονο να κλείνει με αυτό το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, ο Σπυριδόπουλος θα περάσει τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία θα γράψει το 6-1 για την Δράμα. Το 7-1 θα έρθει στο 59ο λεπτό, με το Ιορδανίδη ο οποίος θα σκοράρει με κεφαλιά. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπάμπουρας θα κάνει χατ τρικ, αφού με κοντινό πλασέ θα σκοράρει για το 8-1. Στο 66’ ο Σπυριδόπουλος θα πετύχει το 9-1 με πλασέ, ενώ ο Πετρόπουλος με δυνατό σουτ στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης θα διαμορφώσει το τελικό 10-1 για την Ε.Π.Σ. Δράμας.

Τόσο ο κύριος Γρηγοριάδης από την Ε.Π.Σ. Δράμας όσο και ο κύριος Ντούρος από την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς παίχτες, αφού τι παιχνίδι και η πρόκριση είχε κριθεί από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης.

Να τονίσουμε πως αρκετοί γονείς των παιδιών βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες των «πιτσιρικάδων».

Έτσι με αυτό τον τρόπο η Ε.Π.Σ. Δράμας πήρε τελικά την πρόκριση και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ε.Π.Σ. Ιωαννίνων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας: (Ντούρος) Τσόλκας (50’Πατακιάρας),  Σιαβίκης (24’ Μπέλλος), Παπαγεωργίου, Γεωργόπουλος (55’ Ντεντές), Κίτσιος, Παπαδιώτης, Καλογεράκης (69’ Κονάκης), Ράμμος, Τσουμελέκας (64’ Χαλκας), Σπυράκος, Μίνα (64’ Ντούρος)

Ε.Π.Σ. Δράμας: (Γρηγοριάδης) Μπεζυρτζής, Χατζηπαπαθεοδωρίδης (55’ Γιαννάκης), Γιορδαμλής, Φλέγγας, Μανωλεσάκης, Καραγιαννίδης (55’ Ουρσούζης), Σπυριδόπουλος, Αλμανίδης, Ιορδανίδης (66’ Τσακίρης), Μπάμπουρας (64’ Γιαγκούλας), Γαλόπουλος (69’ Πετρόπουλος)