Βασίλης Ξανθόπουλος: “Χρειάζεται δουλειά και υπομονή από όλους μας”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Έχουμε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη με το Νυδρί. Υπάρχει επίσης και ο αγώνας του Κυπέλλου. Είχαμε ένα θέμα, όπως έχουμε πει, με την προσέλευση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, καθώς τα παιδιά εργάζονται, αλλά σιγά-σιγά μαζευόμαστε.

Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι τώρα με το Χρήστο Δήμα, θα δούμε τι θα γίνει και με τον Τριάντο. Θα πρέπει να βάλουμε τα παιδιά και στο πνεύμα της ομαδικής λειτουργίας, γιατί όσο εναλλάσσονται στην ενδεκάδα παίκτες, δημιουργείται πρόβλημα.

Το Καινούργιο είναι μία ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες και παρουσία σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Έχουν το Φίλιππο Δάρλα που έχει παίξει και στον Παναθηναϊκό. Βέβαια εμείς κοιτάζουμε τη δική μας εικόνα. Κατά διαστήματα ήταν καλή. Ήμασταν δύο διαφορετικές ενδεκάδες στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο και αυτό δημιουργεί προβλήματα στη συνοχή. Όσο περνάει ο χρόνος θα είμαστε συνεχώς καλύτεροι αρκεί να υπάρχει υγεία και να είμαστε όλοι εδώ.

Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε για ενδεκάδα από τη στιγμή που τους δύο κεντρικούς αμυντικούς δεν τους έχουμε στην ομάδα, δεν ήταν στην προετοιμασία και απουσιάζουν. Οι μπακ και ο Πανταζής και τα άλλα παιδιά είχαν δουλειές, δε μπορούσαν να έρχονται στις προπονήσεις και θέλουν δουλειά. Ο Σπανός είχε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού τον προηγούμενο χρόνο…

Χρειάζεται και δουλειά και υπομονή από όλους μας”.