Βασίλης Ξανθόπουλος: Όταν πρέπει να πας να κερδίσεις παντού υπάρχει πίεση

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γηπεδούχο ομάδα για τη φιλοξενία. Ήταν ιδανικές οι συνθήκες για ποδόσφαιρο. Και ευχαριστώ όλη την “οικογένεια” του ΠΑΣ Πρέβεζα που ήταν εδώ σήμερα και πήραμε ακόμη μία νίκη. Την γνωρίζετε τη βαθμολογία. Είχα παρακολουθήσει τη Θύελλα στον αγώνα με το Λούρο και ξέραμε ότι και καλό προπονητή έχουν και καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ίσως ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας ματς για εμάς. Ήμασταν λίγο βιαστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Ψάχναμε τη μεγάλη πάσα και δεν παίζαμε τη σίγουρη πάσα, την κοντινή.

Έχουμε την ποιότητα στο ένας με έναν με κάποιους ποδοσφαιριστές και στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως είχαμε λίγο καλύτερη παρουσία, αναφορικά με τις συνεργασίες. Σταθήκαμε τυχεροί στη φάση με το δοκάρι του αντιπάλου, όπως βέβαια και ο αντίπαλος στις δικές μας ευκαιρίες.

Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή και έχουμε τον πρώτο λόγο, είναι να αποφύγουμε κάθε σκέψη που έχει να κάνει με το να δώσουμε αγώνες play-off. Από τη στιγμή που έχουμε 7 πόντους διαφορά, κοιτάζουμε να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά. Να μη βρεθούμε σε κατάσταση που ένα κακό αποτέλεσμα θα μας φέρει στα play-off. Γι’ αυτό παραμένουμε συγκεντρωμένοι και κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχω πει και άλλες φορές ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Μπορούμε βέβαια να δώσουμε πολλά περισσότερα. Υπάρχει και η πίεση του πρωταθλητισμού. Όταν πρέπει να πας να κερδίσεις παντού υπάρχει πίεση. Θα ξεκουραστούμε λίγο και θα επανέλθουμε για το επόμενο παιχνίδι”.