Βασικοί στην νίκη της Εθνικής οι Ευαγγέλου, Νάτσος και Μπουζούκης

Βασικοί στη φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων με 3-1 επί της αντίστοιχης ομάδας της Ουκρανίας ήταν οι Πρεβεζάνοι Στέφανος Ευαγγέλου, Σπύρος Νάτσος και Γιάννης Μπουζούκης.

Με νίκη 3-1 επί της Ουκρανίας έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Βαλερί Λομπανόβσκι η Εθνική ομάδα των Ελπίδων και κατέλαβε έτσι την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.

Η Εθνική άνοιξε το σκορ στο 20΄ με τον Κυριακόπουλο, αλλά εφτά λεπτά αργότερα οι Ουκρανοί ισοφάρισαν. Ωστόσο η Ελλάδα ανέκτησε το προβάδισμα στο 30΄ με αυτογκόλ των Ουκρανών. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κωτσόπουλος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Ελλάδα: Κότσαρης, Σβαρνάς, Κατράνης, Ευαγγέλου, Φασίδης, Νάτσος (60΄ Στάικος), Καραχάλιος, Γιούσης (60΄ Μασούρας), Μπουζούκης (46΄ Βασιλούδης), Κυριακόπουλος (70΄ Χατζηγιοβάννης), Μωραΐτης (70΄ Κωτσόπουλος).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Σλοβενία νίκησε 2-0 το Ισραήλ και κατέλαβε την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη, με δεύτερο το Ισραήλ, τρίτη την Ελλάδα και τέταρτη τη διοργανώτρια Ουκρανία.