Βόμβες Καραϊσαρλή: Πουλά σε Κέρκυρα ή Ηρακλή και πάει Δόξα;

Ο Πρόεδρος του Κρόνου φέρεται να διαπραγματεύεται την πώληση του ΑΦΜ των Αργυραδιτών με τον Ηρακλή και την Κέρκυρα και να ετοιμάζεται να μπει στα διοικητικά της Δόξας Δράμας.

Η ανασφάλεια που επικρατεί στις δύο κερκυραϊκές ΠΑΕ, Κέρκυρα και Κρόνο, έγινε ακόμη πιο μεγάλη μετά από ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας Metrosport.
Καθώς, σύμφωνα με αυτήν, ο πρόεδρος του Κρόνου, Γιάννης Καραϊσαρλής (προφανώς βλέποντας να μην υπάρχουν μεγάλες προοπτικές στο φετινό Κρόνο των πολλών, λόγω Football League, εξόδων) φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις πώλησης του ΑΦΜ της κερκυραϊκής ομάδας.
Όπως αναφέρει το έντυπο της Θεσσαλονίκης, οι δύο ομάδες με τις οποίες συζητά ο Καραϊσαρλής είναι αφενός ο Ηρακλής και αφετέρου η Κέρκυρα. Δύο ομάδες, δηλαδή, που υπό κανονικές συνθήκες πρόκειται να αγωνιστούν στη νέα Super League 2. Όμως, εξαιτίας των γνωστών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, όπως φαίνεται, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να βρεθούν μια κατηγορία πιο κάτω.
Όσο για τον ίδιο τον Καραϊσαρλή; Αυτός, όπως λέει η metrosport, έχει πει στον ισχυρό άνδρα της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρο να περιμένει να πουλήσει το ΑΦΜ του Κρόνου σε Ηρακλή ή Κέρκυρα και μετά θα πάει Δράμα για να μπει διοικητικά στους “Μαυραετούς”.
Αν όλα αυτά ισχύουν ή είναι θεωρίες θα φανεί το προσεχές διάστημα.