Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Γ΄ Εθνική: Σέντρα την 1η Οκτωβρίου

0

Τις ομάδες της Γ’ Εθνικής για την έναρξη του πρωταθλήματος ενημέρωσε η ΕΠΟ.

Με έγγραφο που απέστειλε το βράδυ της Παρασκευής (8/9) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ,  για τη μετάθεση της σέντρας την 1η Οκτωβρίου και την πραγματοποίηση της κλήρωσης του πρωταθλήματος τη Δευτέρα (18/9, 12:00), στα γραφεία της, στο πάρκο Γουδή.

Άλλωστε, αυτή ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων μετά και την απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει τον καταρτισμό τον ομίλων για την Τετάρτη 13/9, λόγω των πολλών εκκρεμοτήτων.

Αναλυτικά:

«Προς:

-Σωματεία Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (με μέριμνα και ευθύνη των Τοπικών ΕΠΣ να ενημερωθούν τα Σωματεία τους της Γ’ Εθνικής)

-Όλες οι ενδιαφερόμενες ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – έδρες τους)

Κύριε Πρόεδρε,

Σας πληροφορούμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μετατίθεται από τις 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη 01 Οκτωβρίου 2017.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση της Επιτροπής η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18/09/2017 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα, περιοχή πάρκο Γουδή.

Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε ότι τυχόν αιτήματα σας για κλειδάριθμο ενόψει της κλήρωσης θα πρέπει να κατατεθούν έως την Πέμπτη 14/9/2017 και ώρα 16:00, αλλιώς δεν θα ληφθούν υπόψη της Επιτροπής».

Το έγγραφο της ΕΠΟ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ