Γ΄ Εθνική: Όλα τα τελευταία νέα

Σε καθημερινή βάση οι πιθανοί αντίπαλοι της Καλλιθέας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κινούνται, τόσο στη σύσταση νέων διοικητικών συμβουλίων, όσο στην ανακοίνωση προπονητών αλλά και στις ανανεώσεις και μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Ας δούμε πως έχουν κινηθεί μέχρι τώρα ορισμένες από αυτές :

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Έκπληξη με Μαργιορίδη

Η ΑΛΛΑΓΗ σελίδας στην τεχνική ηγεσία του Ερμή επισημοποιήθηκε με τον Κώστα Μαργιορίδη να διαδέχεται τον Δημήτρη Σιαπανίδη στον πάγκο του Αμύνταιου.

Η εν λόγω είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Φλώρινα, καθώς ο νεαρός κόουτς  θήτευσε πριν δύο χρόνια ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα που κατέκτησε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

“Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα ο Ερμής Αμυνταίου, θα ήθελα να καθιερωθώ, τώρα που κάνω τα πρώτα μου βήματα στην προπονητική. Ήρθα σε ένα υγιές και οργανωμένο περιβάλλον, ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα”, δήλωσε με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Σε ότι αφορά το διοικητικό κομμάτι, το μπάτζετ του συλλόγου αποφασίστηκε να είναι αισθητά περικομμένο συγκριτικά με το περσινό και ως στόχος οριοθετείται η παραμονή στην κατηγορία.

Ξεδιαλύνεται το τοπίο για τις ανανεώσεις στον Ερμή Αμυνταίου. Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο ποσοστό ο αριθμός των ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ που θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στον Ερμή Αμυνταίου.

Δεδομένη είναι η παραμονή στην ομάδα της Φλώρινας, οι Τσορλίνης και Ηλιάδης, ενώ πολύ πιθανή είναι η συμφωνία και με τον Γιορεντζίδη για την παραμονή του στο ρόστερ.

Αντίθετα, απόσταση υπάρχει με τον Γιώργο Μαυρομματίδη, για την παραμονή του οποίου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ : Πυροδότησε “βόμβα” με Κοιλιάρα

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Κέρκυρας ανακοίνωσαν πως διατηρούν στις τάξεις τους τον σταρ της ομάδας και εκ των βασικών συντελεστών της ανόδου, Δημήτρη Κοιλιάρα και για την επόμενη σεζόν.

Σαφέστατα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή βαρόμετρο με πλούσιες εμπειρίες και βαρύ βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Εργοτέλη, Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Ηρόδοτο.

Ο Κρόνος Αργυράδων αναμένεται να προβεί σε αρκετές προσθήκες θέλοντας να αφήσει το αποτύπωμά του στην παρθενική του σεζόν στις εθνικές κατηγορίες.

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ : Νέος τεχνικός ο Μαγκαφίνης

ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ του Γιάννη Σφακιανάκη στον πάγκο της ανακοίνωσε η ΑΕ Λευκίμμης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαγκαφίνη, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε εργάστηκε στον ΑΟ Παλαιόχωρας. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Διονύσης Μουτάκης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ : Με Αλέκο Τάτση στην Γ’ Εθνική – Κύμα ανανεώσεων

Ο ΑΛΕΚΟΣ Τάτσης ορίστηκε να είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του τον Θρίαμβο Σερβιανών στα δύσβατα μονοπάτια της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται σαφέστατα για μια πρόκληση, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο, από την στιγμή που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σύλλογο σε εθνική κατηγορία.

Με την επίτευξη της συμφωνίας μαζί του οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Ιωαννίνων ξεκινούν και επισήμως τον σχεδιασμό για την παρθενική συμμετοχής τους στην Γ’ Εθνική.

Στο μεταξύ παρελθόν έπειτα από δυο αγωνιστικές περιόδους αποτελεί από τον Θρίαμβο Σερβιανών ο Βάϊος Αλεξίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα ο Νίκος Μουζακίτης.

Άρχισε στον Θρίαμβο Σερβιανών ο χορός των ανανεώσεων με τη διοίκηση να κρατάει στην ομάδα μέχρι στιγμής δώδεκα ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα στον Θρίαμβο θα συνεχίσουν οι Παναγιώτης Βραχνός, Δημήτρης Γιάκος, Κώστας Διαμαντόπουλος, Μιχάλης Ηλίας, Σωτήρης Μπάλλας, Χαράλαμπος Πάκος, Κώστας Κομπίλας, Αστέριος Βύζας, Δημήτρης Σκούφης, Γιώργος Ρούκης, Ελευθέριος Γιώτης, Βασίλης Νάσης.

O Βάϊος Αλεξίου είχε έρθει στα Σερβιανά το καλοκαίρι του 2016 από την Κόντσικα, μετρώντας 15 γκολ με τη φανέλα του Θρίαμβου, παίζοντας βασικός στον Θρίαμβο αυτά τα δυο χρόνια.

Από την άλλη, ο Νίκος Μουζακίτης είναι αμυντικός, 18 ετών και είχε έρθει στα Σερβιανά τον περασμένο Γενάρη από την Δόξα Κρανούλας.

Πολύ κοντά σε συμφωνία είναι οι Βάιος Τσιαφίτσας και Βασίλης Παράσχης, ενώ θα γίνουν και οι οριστικές συζητήσεις με τους Πάνο Τζίμα, και Χρήστο Ρέψη.

Η πιθανή ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας θα είναι 23 Ιουλίου

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ : «Έκλεισε» Ρούμπη

ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ του 19χρονου μέσου προχώρησε το «πλατανόφυλλο».

Συνέχεια στον σχεδιασμό από τον Θεσπρωτό, που μετά τους Πανταζή, Σουλιώτη, Πέντσα, Κωνσταντάκου και Γκόλια, έκανε δικό του και τον Αντώνη Ρούμπη.

Ο νεαρός χαφ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Φιλιατών πετυχαίνοντας 24 γκολ σε 30 αγώνες. όντας στην τρίτη θέση των σκόρερ της Α1.

Ο Ρούμπης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2014 και αγωνίστηκε όλα του τα χρόνια στον Άρη Φιλιατών έχοντας γεμάτες χρονιές. Η φυσική του θέση είναι αμυντικό χάφ αλλά την σεζόν 2016-17 έπαιξε και ως στόπερ λόγω έλλειψης παικτών στην συγκεκριμένη θέση.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ : Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο

Μετά την επιτυχημένη χρονιά που είχε η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής η  διοίκηση της ομάδας αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να πάρει τις σχετικές αποφάσεις για την επόμενη αγωνιστική χρονιά

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Καρέ ανανεώσεων στον ΠΑΣ Αχέρων

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας με τον αμυντικό Φάνη Τζίμα για ακόμα ένα χρόνο.

Αυτή είναι η τέταρτη ανανέωση παίκτη της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς είχαν προηγηθεί οι Αλέξης Λουκούμης, Στέφανος Βασιλείου και Σπύρος Νικολάου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Φάνης Τζίμας ήταν από τους παίκτες που πρόσφεραν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική ενώ πέτυχε και οκτώ γκολ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Πρέβεζας, που έχουν ρίξει το βάρος στους παίκτες που στελέχωναν το έμψυχο δυναμικό της φετινής ομάδας.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ : Πλώρη για το …όνειρο με νέο Δ.Σ

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ διοικητικού συμβουλίου υπήρξε στους Φλωρινιώτες που ανέδειξαν νέο σώμα για τη σεζόν 2018-2019.  Έπειτα από τις καθιερωμένες αρχιεραισίες ο Δημήτριος Ευαγγέλου να αναδεικνύεται “μπροστάρης” σε αυτήν την προσπάθεια.

Η νέα διοίκηση που συστάθηκε αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρος: Ευαγγέλου Δημήτριος

Γενικός Αρχηγός: Ρώμας Κυριάκος

Γενικός Γραμματέας:Αντωνιάδης Λάζαρος

Ταμίας: Βιδίνης Ηλίας

Τεχνικός Διευθυντής:Παπαδόπουλος Πέτρος

Λοιπά μέλη: Παπαδόπουλος Παντελής, Πουρίδης Παντελής, Ταρτόρας Ιωάννης και Σοβισλής Νικόλαος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ : Ελάχιστες οι προσθήκες

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Μακεδονικού στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από 24 χρόνια έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις τάξεις του Μακεδονικού.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ωστόσο κρατούν μικρό …καλάθι και γνωστοποίησαν πως δεν θα προβούν σε μεγάλα ανοίγματα, καθώς οι όποιες προσθήκες τους δεν θα είναι περισσότερες από τέσσερις.

Το γεγονός αυτό συνεπάγεται με την παραμονή του βασικού κορμού, που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πρώτη ερασιτεχνική της Κοζάνης.

πηγή: sentranews.gr