Για θετικό αποτέλεσμα στο Καναλάκι ο Μέγας Αλέξανδρος

Μπορεί το… τοπίο αναφορικά με την αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς, την περασμένη Κυριακή, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό να μην ήταν απόλυτα «φωτεινό» και να πήρε (αδίκως) μονάχα τον έναν βαθμό της ισοπαλίας (1-1), ωστόσο, ελέω της πολύ καλής του εμφάνισης, το ηθικό του δεν… ψαλιδίστηκε, αντίθετα, μάλιστα, παρέμεινε πολύ υψηλό.

Με άριστη, λοιπόν, ψυχολογία οι παίκτες του Θόδωρου Βόλτση, θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στο Καναλάκι Πρεβέζης τον τοπικό Αχέροντα, με στόχο, από τη μία, να μην διακόψουν εκεί τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις- κύρια- στους δύο τελευταίους αγώνες που έδωσαν και, από την άλλη, να προσθέσουν στο ενεργητικό τους βαθμό ή βαθμούς.

Σε αυτό το παιχνίδι, εντούτοις, όπως, άλλωστε, και στο προηγούμενο με τον Θεσπρωτό, ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Λαδά, του οποίου ο μυϊκός τραυματισμός, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα του επιτρέψει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στις αρχές του νέου έτους.

Το γεγονός αυτό, όμως, από τη μία, αποτελεί «πονοκέφαλο» για τον Θόδωρο Βόλτση,αλλά, από την άλλη, η καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του με τον Θεσπρωτό, τον καθησυχάζει.

Αναφορικά, τώρα, με την ομάδα του Αχέροντα, που προέρχεται από ήττα στην Παραμυθιά από το Σούλι με σκορ 2-1, το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο το βλέπουν άπαντες σαν ευκαιρία για να επιστρέψουν στα χαμόγελα, προκειμένου τους βαθμούς τους από να τους κάνουν 10 και να ξεφύγουν από τη… διακεκαυμένη ζώνη.

Για να γίνουν, ωστόσο, το όνειρά τους πραγματικότητα, πολύ καλά γνωρίζουν, ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα κόντρα στους «κυανοκίτρινους» της Καλλιθέαςκαι πως για να τους βάλουν «δύσκολα» και να μην έχουν κακά ξεμπερδέματα μαζί τους, θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς.

Είναι, εν κατακλείδι, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο «σκληροτράχηλα» συγκροτήματα, των οποίων οι άμυνες δέχονται δύσκολα γκολ, ενώ, ταυτόχρονα, δεν τα διέπει και ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα, κατά πως δείχνουν τα πράγματα, όλα όσα σχετίζονται με το τελικό σκορ να κριθούν στις λεπτομέρειες και στο ποια ομάδα θα κάνει τα λιγότερα λάθη.

πηγή: sentra.com.gr