Γρηγοριάδης: «Το καλό ξεκίνημα έχει δώσει ψυχολογία στα Τρίκαλα»

Η ιδανική εκκίνηση ενισχύει τις υψηλές βλέψεις των Τρικαλινών

Στον FM 100 μίλησε ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ Δημήτρης Γρηγοριάδης που κράτησε το μηδέν τόσο στην πρεμιέρα με την Ελευσίνα όσο και στην Ζάκυνθο:

«To κλίμα είναι πολύ καλό μέσα στην ομάδα και σίγουρα βοήθησαν σε αυτό και τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα. Αφού δεν μπορέσαμε να ταξιδέψουμε μετά το ματς μείναμε στην Ζάκυνθο, βγήκαμε, διασκεδάσαμε και αυτό μας έδεσε περισσότερο. Το κλίμα βέβαια είναι πολύ καλό από την αρχή της χρονιάς και σε αυτό βοήθησαν και τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά».

Αναφέρθηκε ακόμη στις δυσκολίες του αγώνα στην Ζάκυνθο: «Οι καιρικές συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες στην Ζάκυνθο και ιδιαίτερα ο αέρας. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει με τον αέρα και όταν παίζεις ένα ολόκληρο ημίχρονο με κόντρα αέρα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η Ζάκυνθος έχοντας αυτό το πλεονέκτημα πίεσε για να ισοφαρίσει και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Τέλος καλός, όλα καλά…»

Για την συνέχεια είπε: «Το καλό ξεκίνημα μας έχει δώσει πολύ καλη ψυχολογία και υποδεχόμαστε την Χαλκίδα έχοντας ως στόχο μόνο την νίκη».

Για την δουλειά που γίνεται στους τερματοφύλακες στον ΑΟΤ είπε: «Έχουμε άψογη συνεργασία όλοι οι τερματοφύλακες μεταξύ μας και πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι σημαντικό γιατί είναι η θέση που παίζει ένας και πολλές φορές μπορούν να συμβούν διάφορα. Σε αυτό βέβαια βοηθά και ο Γιάννης Ζαλαώρας, ο προπονητής μας. Η προετοιμασία είναι σκληρή αλλά απαραίτητη για να ανταμειφτείς στο παιχνίδι».

Τέλος αναφέρθηκε και στην ανάγκη να κάνουν τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο: «Ο ΑΟΤ είναι ιστορική ομάδα και ο κόσμος είναι λογικό να πιέζει. Είναι στο χέρι μας να τον ξαναφέρουμε στο γήπεδο , κάτι που θα βοηθήσει και εμάς και θα είναι πιο δύσκολο για τον αντίπαλο. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο».

Πηγή: sportrikala