Γ’ Εθνική: Γνωστοί μόνοι οι μισοί πρωταθλητές!

Μόνο στους τέσσερις από τους συνολικά οκτώ ομίλους του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, είναι ξεκάθαρη η εικόνα σε ότι έχει να κάνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ρόδος, ο Πανσερραϊκός, ο Αλμωπός Αριδαίας και ο Πιερικός είναι οι μόνες ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο. Στους υπόλοιπους ομίλους γίνεται «μάχη». Ας θυμηθούμε όμως ποια είναι η εικόνα σε όλους τους ομίλους σε ότι έχει να κάνει με την πρωτιά:

Στον 1ο όμιλο ο Πανσερραϊκός είναι και μαθηματικά πρωταθλητής καθώς τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε έχει καταφέρει να έχει μια απόσταση 14 βαθμών από τον δέυτερο της βαθμολογίας Νέστο Χρυσούπολης.

Στον 2ο όμίλο έχει «καθαρίσει» τον τίτλο ο Αλμωπός Αριδαϊος έχοντας 61 βαθμούς έναντι 47 της δεύτερης ΑΕ Γιαννιτσών.

«Μαθηματικά» έχει «καθαρίσει» η εικόνα και στον 3ο όμιλο. Πρωταθλητής είναι ο Πιερικός ο οποίος τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος έχει 56 βαθμούς έναντι 43 του Θησέα Αγριάς.

Στον 4ο όμιλο η εικόνα δεν είναι ξεκάθαρη. Η ΑΕΠ Καραγιαννίων έχει 53 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ στη 2η θέση είναι η Αναγέννηση Άρτας η οποία έχει 51 βαθμούς και έχει ελπίδες. Οι δυο ομάδες μάλιστα παίζουν μεταξύ τους την 25η αγωνιστική στην έδρα της ΑΕΠ.

Στον 5ο όμιλο γίνεται επίσης μεγάλη «μάχη» καθώς στην κορυφή ισοβαθμούν η Καλλιθέα και η Θύελλα Καμαρίου με 53 βαθμούς.

Στον 6ο όμιλο, η ομάδα του νησιού μας, η Ρόδος έχει κατακτήσει και μαθηματικά και με άνεση τον τίτλο καθώς τρεις «στροφές» πριν το τέλος έχει 56 βαθμούς, έναντι 44 της Μαρκό που είναι στην δεύτερη θέση.

Στον 7ο όμιλο ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι κοντά στο να πάρει το πρωτάθλημα αλλά δεν το έχει εξασφαλίσει ακόμα. Έχει 52 βαθμούς έναντι 48 του Πελλάνα Καστορείου που είναι δεύτερος, τρία παιχνίδια πριν το τέλος.

Στον 8ο όμιλο παίζουν play off για τον τίτλο η Επισκοπή, ο Γιούχτας, ο Πανακρωτηριακός και ο Ηρόδοτος.

πηγή: news12.gr