Δήλωση Φώντα Φέτση

Την παρακάτω δήλωση έκανε σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Τηλυκράτη Λευκάδας:

Εκτιμώ διαχρονικά την ομάδα του Τηλυκράτη και ενδιαφέρομαι αναπόσπαστα για την οντότητα και συνέχεια της. Πιστεύω ότι κάθε μέλος της, εκπληρώνει τις ευθύνες του με ακεραιότητα και όλοι μαζί οδηγούμαστε αποκλειστικά από την επιθυμία να διεκδικήσουμε την θέση που αξίζει να βρίσκεται ο Σύλλογος.

Για τον σκοπό αυτό, θα ήθελα να εκφράσω την δυσφορία μου για την λανθασμένη μεταφορά ενός σχολίου μου, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός.

Παρακάμπτοντας είτε τις τυποποιημένες κακίες -που μόνο σε δυσεπίλυτα αδιέξοδα οδηγούν την συνοχή της ομάδας-, είτε τις παραπλανητικές και ακατάλληλες υποθέσεις, είτε, χειρότερα, τις κυνικές προσπάθειες να αποκρύψουν την εκτίμησή μου ως προς τον Σύλλογο, βεβαιώνω ότι την επόμενη φορά θα ζυγίσω την αίσθηση του χιούμορ μου και θα επιλέξω να εκφραστώ με κάτι που δεν θα είναι αμφιλεγόμενο.

Η μοναδική και εξαιρετική σχέση μεταξύ του Τηλυκράτη και των υποστηρικτών του είναι πάντα στο μυαλό όλων των μελών της ομάδας και αντιπροσωπεύει τον καρδιακό παλμό αυτού του ποδοσφαιρικού Συλλόγου. Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα, αυτός ο δεσμός είναι που μας οδηγεί να εργαστούμε ακούραστα για λογαριασμό του Συλλόγου και του μέλλοντός του. Όλοι μας έχουμε επιδείξει προθυμία να ακούσουμε προσεκτικά, να επανεξετάσουμε την θέση μας και να ενεργήσουμε αποφασιστικά στον κάθε αγώνα μας.

Στον κόσμο του σύγχρονου ποδοσφαίρου η ανάπτυξη του Συλλόγου με βιώσιμο τρόπο είναι απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου, διότι αντιμετωπίζουν με επιτυχία όλες τις σημαντικές ανησυχίες και φροντίζουν ολόψυχα την ενότητα της ομάδας.

Με εκτίμηση

Ξενοφών Φέτσης