Δίνει λύση ο Αυγενάκης. Το μπαλάκι και η ευθύνη στην ΕΠΟ για την επανέναρξη

Ευχάριστες για τα σωματεία που έχουν πρόβλημα με την εγγραφή τους στο μητρώο είναι οι ειδήσεις που βγαίνουν μέσα από τις αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης, έχει λάβει πλήρη γνώση της κατάστασης που επικρατεί ανά την Ελλάδα και σπεύδει μέσω τροπολογίας του να δώσει λύσει σε κάποιους συλλόγους που θέλουν να ενταχθούν στο μητρώο και δεν τα έχουν καταφέρει, είτε από παραλείψεις τους, είτε από προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα δοθεί παράταση της διαδικασίας ένταξης στο μητρώο μέχρι τις 23/10 και έπειτα αυτα τα σωματεία θα μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 31/7/2023.

Αυτό σημαίνει ότι οι σύλλογοι αυτοί θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους και κατά συνέπεια να συμμετάσχουν σε πρωταθλήματα.

Όταν ανακοινωθεί επίσημα η νέα αυτή εξέλιξη, το μπαλάκι θα πάει στην ΕΠΟ, όπου με την σειρά της θα πρέπει να δείξει ανάλογη βούληση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα όλα τα πρωταθλήματα της χώρας και να βγει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από την ομηρία που έχει περιέλθει.

Με την ευκαιρία διευκρινίζουμε ότι, το sportcyclades.gr δεν πήρε, ούτε πρόκειται να πάρει κανενός το μέρος σε αυτή τη διένεξη, παρά μόνο των σωματείων που θέλουν να είναι «νοικοκυρεμένα» και νόμιμα προς όλα. Πάνω από όλα είναι με το μέρος των σωματείων που προέρχονται από μικρά νησιά και προσφέρουν στους τόπους τους διέξοδο άθλησης στη νεολαία.