Δηλώσεις συμμετοχής πρωταθλημάτων ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 2019-20

Η Ένωση ενημερώνει τα Σωματεία της που έχουν δικαίωμα και επιθυμούν να λάβουν μέρος στα Πρωταθλήματα Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, αγωνιστική περιόδου 2019-2020, ότι θα πρέπει να υποβάλουν γραπτή 1) Δήλωση Συμμετοχής σε ειδικό έντυπο που έχει αναρτηθεί από την Ε.Π.Σ.Π.-Λ., 2) αντίγραφο αδείας λειτουργίας του γηπέδου και 3) παραχωρητήριο για τη χρήση του γηπέδου μέχρι 09/8/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Μαζί με τη Δήλωση Συμμετοχής θα κατατίθεται στην Ε.Π.Σ. το 4) Συνυποσχετικό Διαιτησίας/ Δήλωση υπογεγραμμένο από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του Σωματείου/ Ομάδας περί της αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων F.I.F.A., U.E.F.A., και Ε.Π.Ο. (άρθρο 2, παρ.3α, εδ. Ιγ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο.), νόμιμα επικυρωμένο. Χωρίς την υποβολή του ως άνω Συνυποσχετικού Διαιτησίας καμία δήλωση Συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή.

Τα Σωματεία στη δήλωση συμμετοχής υποχρεωτικά θα αναφέρουν email ή/και αριθμό fax.

Για κάθε αλλαγή email/fax θα ενημερώνεται υποχρεωτικά και άμεσα η ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

*Πράξη συναίνεσης ΟΛΩΝ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, θεωρημένη από Κ.Ε.Π. ή αστυνομικό τμήμα για το γνήσιο της υπογραφής τους (εφόσον δεν έχει κατατεθεί).

Δικαιολογητικά:

  1. Δήλωση Συμμετοχής στους Αγώνες Πρωταθλήματος Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Π.-Λ. 2019-20
  2. Αντίγραφο αδείας λειτουργίας του γηπέδου
  3. Παραχωρητήριο για τη χρήση του γηπέδου
  4. Συνυποσχετικό Διαιτησίας/ Δήλωση υπογεγραμμένο από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του Σωματείου/ Ομάδας περί της αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων F.I.F.A., U.E.F.A., και Ε.Π.Ο. (άρθρο 2, παρ.3α, εδ. Ιγ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο.), νόμιμα επικυρωμένο. Χωρίς την υποβολή του ως άνω Συνυποσχετικού Διαιτησίας καμία δήλωση Συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή.
  5. Πράξη συναίνεσης ΟΛΩΝ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, θεωρημένη από Κ.Ε.Π. ή αστυνομικό τμήμα για το γνήσιο της υπογραφής τους (εφόσον δεν έχει κατατεθεί).
  6. Σύνθεση Δ.Σ. των Σωματείων