Διαθέσιμο το ανανεωμένο Audi A3 με ακόμα πιο προσιτές τιμές!

Static photo,  Colour: Tango Red

Είναι κοινά αποδεκτό ότι το Audi A3 αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα μοντέλα της κατηγορίας του, ενώ από το 1995 -που πρωτοκυκλοφόρησε- έως σήμερα έχει σημειώσει σημαντικό αριθμό πωλήσεων, συγκεντρώνοντας αρκετούς θαυμαστές.

Dynamic photo,  Colour: Florett Silver

Τώρα, το A3 γίνεται ακόμα πιο προσιτό σε τιμή και κόστος χρήσης, χάρη στο νέο κινητήρα 1.0 TFSI, ο οποίος υπόσχεται οικονομία αλλά και επιδόσεις και όλα αυτά με τιμή εκκίνησης τα 21.500 ευρώ.

Dynamic photo,  Colour: Tango Red

Ο μικρός τρικύλινδρος κινητήρας αποδίδει 116 ίππους και 200 Nm ροπής, πετυχαίνοντας επιτάχυνση έως τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 9,9 δευτερόλεπτα σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Static photo,  Colour: Florett Silver

Ταυτόχρονα όμως, το νέο Audi A3 παρουσιάζεται ανανεωμένο σε όλες του τις εκδόσεις, προσφέροντας πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους νέας σχεδίασης προβολείς Xenon Plus, Bluetooth interface και sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι.

Cockpit

Παράλληλα, διαθέτει έναν -από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία του- χώρο αποσκευών με 380 λίτρα χωρητικότητα, που φτάνει τα 1.220 λίτρα με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα.

Πηγή: automoto.com.gr