Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για το Σούλι Παραμυθιάς

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε το Σούλι Παραμυθιάς, καθώς η πράσινη ομάδα συμφώνησε με τους αδελφούς Μώκου.
Τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα την σεζόν που μας πέρασε φορούσαν την φανέλα του Άρη Πέρδικας.


Ο 25χρονος Βασίλης έχει αρκετή εμπειρία από την Γ΄Εθνική καθώς την τριετία 2013-16 πραγματοποίησε 83 εμφανίσεις (είναι πρώτος σε συμμετοχές στην Γ΄Εθνική με το πλατανόφυλλο με δεύτερο τον επίσης παίκτη της Παραμυθιάς Ντόκο) με την ομάδα του Θεσπρωτού,  σημειώνοντας 3 γκολ. Στην συνέχεια έφυγε για το εξωτερικό και επέστρεψε πέρυσι στην ομάδα του χωριού του τον Άρη προσφέροντας τα μέγιστα (25 συμμετοχές – 8 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο) στην φετινή πορεία του συλλόγου στην Α1 αλλά και στο κύπελλο όπου έφτασε μέχρι τον τελικό.
Σε ερώτηση μας στον Βασίλη Μώκο γιατί επέλεξε την Παραμυθιά παρότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες μας απάντησε: «Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν γι αυτό και είπα το ναι»

Επέστρεψε στο Σούλι ο Βαγγέλης Μώκος


Όσον αφορά το έτερο μεταγραφικό απόκτημα και αδελφό του Βασίλη Μώκου Βαγγέλη, επέστρεψε στο Σούλι Παραμυθιάς, στην ομάδα με την οποία κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΘ πριν από τρία  χρόνια.
Ο 24χρόνος Βαγγέλης αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Το 2017 ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 25 γκολ  σε 21 παιχνίδια (1,2 γκολ ανά αγώνα) και φέτος στα 11 παιχνίδια που αγωνίστηκε «πυροβόλησε» τα αντίπαλα δίχτυα  11 φορές σε μόλις 13 ματς (κάτι λιγότερο από 1 γκολ ανά παιχνίδι), αλλά ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.
Πλέον ο ποδοσφαιριστής ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και περιμένει την ευκαιρία που του δίνει η Παραμυθιά για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.
Στο παρελθόν εκτός από την φανέλα της Παραμυθιάς και του Άρη Πέρδικας έχει φορέσει και τα χρώματα του Αστ. Παραποτάμου αλλά έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Βαγγέλης Μώκος:  «Με την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα της Παραμυθιάς είναι η καλύτερη αρχή για το επόμενο μεγάλο βήμα!!!»
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον 24χρονο σκόρερ μας ανέφερε για την μεταγραφή του:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Παραμυθιάς για την εμπιστοσύνη και την πίστη που μου δείχνει μετά από έναν έντονο τραυματισμό που είχα από την περσινή σεζόν στο ποδόσφαιρο! Ως πλέον μέλος της ομάδας θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι έτοιμος στην προετοιμασία και να δώσω το καλύτερο μου εαυτό! Είναι πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στην Γ Εθνική και πέρα από το ότι με κάνει ευτυχισμένο είναι και ένα στοίχημα με τον εαυτό μου για να πετύχω τους στόχους μου, όπως κάθε νέο παιδί στον χώρο του ποδοσφαίρου! Πέρασα μια περίοδο αρκετά δύσκολη αλλά με την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα της Παραμυθιάς είναι η καλύτερη αρχή για το επόμενο μεγάλο βήμα!!! Σας ευχαριστώ πολύ και θα ανταποδώσω την ευγνωμοσύνη σας.»
Τέλος για την ομάδα της Πέρδικας τόνισε:
«Τους ευχαριστώ όλους, έφυγα για κάτι καλύτερο! 
Εύχομαι ο Άρης να έχει καλή συνέχεια στο νέο πρωτάθλημα».

πηγή: theball.gr