Δόξα Κρανούλας-Ερμής Αμυνταίου 0-1

Δεν κατάφερε η Κρανούλα να πάρει τη νίκη από τον Ερμή Αμυνταίου γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα ο 0-1, μια ήττα που την φέρνει για πρώτη φορά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα ίσως πραγματοποίησε την χειρότερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 3ο ,μπροστινή μπαλιά για τον Χαΐτίδη, βγήκε στα πόδια του ο Αρχοντάκης και μπλόκαρε την ύστατη στιγμή.

Στο 8ο σουτ του Κλάζογλου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα άουτ.

Στο 16ο σουτ του Σερσέμη, η μπάλα έσκασε στη λάσπη μπροστά από τον Αρχοντάκη και πέρασε από πάνω του και ο Τσουλιάης με ανάποδο ψαλίδι έσωσε πάνω στη γραμμή!

Λίγο πριν το ημίωρο σέντρα Αμαραντίδη, μονοκόμματο διαγώνιο σουτ του Μαυροματίδη, η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 33ο η καθολική υπεροχή του Ερμή καρποφόρησε όταν ο Μαυροματίδης επιχείρησε σουτ, τακουνάκι στη μικρή περιοχή από τον Ηλιάδη που άλλαξε την πορεία της μπάλας και ξεγέλασε τον Αρχοντάκη 0-1

Στο 39ο εκτέλεση φάουλ από τον Ηλιάδη, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, αλλά ο Αρχοντάκης έπεσε σωτήρια στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο η Κρανούλα δεν έκανε ευκαιρία πλην μιας κεφαλιάς του Σκανδάλη στις καθυστερήσεις που πέρασε έξω.

Στο 53ο μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έμεινε στην περιοχή του Ερμή, η Τσιέπας σούταρε στα σώματα, η μπάλα πήρε ύψος και ο Παπαγεωργίου με ένα εναέριο γυριστό σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Η μπάλα βρήκε και σε κάποιο σώμα και δόθηκε κόρνερ.

Στο 55ο μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή όταν ο Πάσχος πρόλαβε τον ολομόναχο Χαϊτίδη που μετά από αντεπίθεση ήταν έτοιμος να σουτάρει.

Στο 69ο σουτ του Τριανταφύλλου πέρασε ελάχιστα έξω και στο 75ο σουτ του Τσορλίνη έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

Στο 91ο τέλος επικίνδυνο γύρισμα του Νάσιου, ο Παρχαρίδης το πλασέ στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα λίγο άουτ.

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Μαρμούτας (69ο Μιχάλης), Πάσχος, Τσιουλάκης, Νάκος (80ο Νούγιας), Τσιέπας (85ο Παράσχης), Τσουμάνης, Σκανδάλης (46ο Παπαγεωργίου), Νάκος, Παρχαρίδης, Ζδράβος

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Γιορετζίδης (85ο Ευθυμίου), Τριανταφύλλου, Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Ηλιάδης (70ο Μπίκος), Σερσέμης, Χαϊτίδης (80ο Πασχαλίδης), Τσορλίνης (92ο Δόνες), Μαυροματίδης