Δ. Καββαδίας: «Χαρούμενοι για το Κύπελλο, τώρα… Πρωτάθλημα»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και την ανάδειξή του ως MVP του τελικού εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καββαδίας.

Ο επιθετικός του Τηλυκράτη μίλησε για τον κόσμο της ομάδας, ενώ παράλληλα τόνισε πως τώρα είναι η ώρα για να κατακτηθεί και το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όσα είπε στο sportime24:

-Για το πρώτο τρόπαιο με τον Τηλυκράτη και για τον τελικό:

Δημήτρης Καββαδίας: Ήταν ένα τρόπαιο που το θέλαμε από την πρώτη στιγμή. Ήταν πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο του Τηλυκράτη που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας. Όσο για τον τελικό ήταν ένας δυνατός αγώνας και νομίζω πως κέρδισε η καλύτερη ομάδα.

-Ποια είναι τα συναισθήματά σου για το τρόπαιο του MVP;

Δημήτρης Καββαδίας: Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την διάκριση. Θέλω να τονίσω όμως ότι δεν θα το είχα εάν δεν είχα την βοήθεια των συμπαικτών μου.

-Χθες ο Τηλυκράτης κατέκτησε το Κύπελλο, είναι η ώρα για το πρωτάθλημα;

Δημήτρης Καββαδίας: Από την αρχή της σεζόν ο στόχος της ομάδας ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νομίζω πως είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση αυτού το στόχου. Παίκτες, προπονητικό τιμ και διοικούντες περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου που με νίκη θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

-Για το αν είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του:

Δημήτρης Καββαδίας: Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν σίγουρα μια από την καλύτερες στιγμές στην έως τώρα σύντομη ποδοσφαιρική μου καριέρα.

-Δυο λόγια για τον κόσμο:

Δημήτρης Καββαδίας: Ο κόσμος της Λευκάδας είναι σε κάθε αγώνα, εντός και εκτός έδρας, δίπλα στον Τηλυκράτη και αυτό μας δίνει ώθηση και ψυχολογία. Σίγουρα στην μέχρι τώρα πορεία μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο έπαιξε καθοριστικό ρόλο η βοήθεια του κόσμου. Τον ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω να του το ανταποδώσουμε με ένα δεύτερο τρόπαιο, το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.