Απάντηση του Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα στην ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Απάντηση του Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα στην ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα στην χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε να απαντήσει στην ανακοίνωση του σωματείου του ΠΑΣ Αχέροντα, αν και κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την φιλοσοφία του.

Είναι καιρός οι παράγοντες του ΠΑΣ Αχέρων να αναρωτηθούν γιατί ενώ ο ΠΑΣ Πρέβεζα σε όλη τη μεγάλη ιστορία του έχει παίξει με ιστορικά σωματεία και δεν έχουν γίνει επεισόδια και γίνονται μόνο σε αγώνες με τον Αχέροντα!

Μήπως και οι κύριοι του Αχέροντα θα πρέπει να ελέγχουν τις συμπεριφορές παραγόντων, προπονητών και παιχτών τους;

Όσον αφορά για το ‘’ κλίμα τρομοκρατίας’’ πίσω από τον πάγκο τους, ας κοιτάξουν πόσοι παράνομα και υπό την ανοχή μας κάθισαν στον πάγκο και επιτέλους ας μαζέψουν τον ποδοσφαιριστή τους με την πλούσια κόμη που προκαλούσε τον φίλαθλο κόσμο με άσεμνες χειρονομίες και υβριστικά σχόλια.  Άλλωστε γύρω από τον πάγκο τους υπήρχε αστυνομική δύναμη μαζί με τον πρόεδρό μας και 5 παράγοντες του ΠΑΣ!

Η κροτίδα που έπεσε, για την οποία ο ΠΑΣ δε συμφωνεί με τέτοιες ενέργειες και καταδικάζει κάθε μορφής βίας στο γήπεδο, έπεσε στα πόδια του προέδρου μας!

Στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων τις πρώτες βοήθειες προσέφερε η γιατρός του αγώνα και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας γιατί η αντίπαλη ομάδα  στην αποστολή της είχε διάφορους εκτός από γιατρό.

Ο Υιός του παράγοντα τον οποίο αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων δεν ενεπλάκη σε κανένα επεισόδιο όπως ψευδά γράφεται, αφού συνόδευσε μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Λεόπουλο τον ποδοσφαιριστή μας Bruno de Morais Crespo στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα με απώλεια συνείδησης μετά από αντιαθλητικό χτύπημα δικού σας ποδοσφαιριστή.

Η γιατρός, στην οποία αναφέρονται στην ανακοίνωσή τους, συνόδευσε τον ποδοσφαιριστή μας στο Νοσοκομείο και έκατσε μαζί του ως ΑΡΓΑ! Και εσείς την ψάχνατε να σας βεβαιώσει κάτι για να το κάνετε τι; Πρώτο μέλημα των γιατρών που βρίσκονται σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα είναι να σώζουν ζωές και όχι να εξυπηρετούν συμφέροντα ομάδων.

Όσο αναφορά για την επίθεση στα γυναικόπαιδα στην απέναντι κερκίδα πρώτοι έτρεξαν δικοί μας παράγοντες και δεν έγινε τίποτα!

Για τα επεισόδια στο τέλος του ματς, επιτέλους μαζέψτε τον ποδοσφαιριστή σας που και στο προηγούμενο ματς κυπέλλου ήρθε προκλητικά και πανηγύρισε μπροστά στον πάγκο της ομάδας μας και την Κυριακή προκάλεσε με ρατσιστική λεκτική συμπεριφορά ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Πρέβεζα, δυναμιτίζοντας την κατάσταση.

Μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για τα προβλήματα σας και για το γεγονός ότι κάποια στιγμή παίζατε αντίπαλοι με 9  ή 8 δικούς μας ποδοσφαιριστές και δεν μπορέσατε να κερδίσετε!

Και ευτυχώς για εσάς στην φάση αποβολής του ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος και θα τιμωρηθεί, ο βοηθός διαιτητή δεν άκουσε τι είπε ο δικός σας ποδοσφαιριστής γιατί θα υπήρχε και αποβολή του δικού σας ποδοσφαιριστή και με την αριθμητική ισορροπία(10-10) το σκορ θα ήταν τελείως διαφορετικό!

Ελπίζουμε να μην υπάρχει συνέχεια σε όλο αυτό και ευχόμαστε στο ΔΣ, στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές του Αχέροντα Καλά Χριστούγεννα, Καλή χρονιά και πάνω από όλα Υγεία!

Το Δ.Σ