Είχε την ουσία, η Ανατολή 0-1 το Πέραμα (video)

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις , η Ανατολή πήρε τη νίκη μέσα στο Πέραμα 0-1 από την Προοδευτική και ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση και αυτό εμπόδισε και τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα, αφού οι τελικές προσπάθειες είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η Ανατολή είχε την εδαφική υπεροχή σχεδόν σε όλο το παιχνίδι (πλην του τελευταίου δεκαλέπτου όπου εκεί το Πέραμα έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες), πίεσε τον αντίπαλο του, χωρίς όμως να κάνει τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Η Προοδευτική πήρε άριστα στον αμυντικό τομέα αφού κρατούσε τους παίκτες της Ανατολής μακριά από την εστία του Παίδαρου, αλλά υστέρησαν στον δημιουργικό τομέα.

Λιγοστές οι φάσεις στο παιχνίδι με την πρώτη καλή να καταγράφεται στο 13’ όταν μετά από σέντρα του Γήτα, ο Λιαπάκης έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 48’ για να γράψουμε την επόμενη καλή στιγμή και αυτή για την Ανατολή με τον Φίλιο να κάνει την σέντρα και το Ναυρόζογλου να πλασάρει άουτ. Δέκα λεπτά (58’) αργότερα, η Ανατολή άνοιξε το σκορ.

Ο Σκανδάλης έκανε το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, απέκρουσε με το στήθος ο Παίδαρος, η μπάλα έφτασε στον Ορφανό που έκανε το σουτ στέλνοντας την στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο 68’ το σουτ του Γήτα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Παίδαρου.

Στο 83’ σουτ του Φίλιου, απέκρουσε την μπάλα ο Παίδαρος.

Στο 90’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το Πέραμα για να κάνει το 1-1, όταν ο Τζάλλας έκανε την σέντρα και ο Διονάτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 93’ νέα ευκαιρία για την Προοδευτική, με το Νούτσο να βγάζει την σέντρα, ο Ζήσης Χ. έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτησία: Μήτσιος (Θανασιάς-Ντόντης).

Πέραμα: Παίδαρος, Ντόβας (66’ Μαργώνης), Τζάλλας, Ζήσης Φ., Φαρμάκης, Γκουγιάννος, Ζήσης Χ., Παπαδόπουλος (82’ Νούτσος), Μπάγιας, Διονάτος, Τσάμος (71’ Πεχλιβάνης).

Ανατολή: Αλεξίου, Μελιγγιώτης Ν., Φίλιος, Δρόσος Π., Παπαβασιλείου, Λιαπάκης (71’ Δήμος), Σκανδάλης, Γήτας, Ορφανός (59’ Μελιγγιώτης Φ.), Σταμούλης, Ναυρόζογλου (77’ Κλιτσινάρης).

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

πηγή: passports.gr