Εθνικός Φιλιππιάδας: Ανανέωσε και ο Μαρκόπουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι ανανεώσεις στον Εθνικό μας έχουν << πάρει φωτιά >>,με όλη τη σημασία της φράσης…!!!Μετά λοιπόν και τις πρώτες πέντε ανανεώσεις της ομάδας μας,η έκτη << ακούει στο όνομα >> Λάμπρος Μαρκόπουλος…!!!Παρά τις πολλές << κρούσεις >> που δέχτηκε,τόσο η Διοίκησή της ομάδας μας,όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής,ακόμα και από ομάδες ανώτερης κατηγορίας (Γ’ Εθνική),αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας,που ήταν και μεγάλη επιθυμία του ίδιου του αμυντικού μας,πράγμα που μας εξέφρασε με το << καλημέρα >> των συζητήσεών μας…!!!Ο Λάμπρος,θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας για 4η συνεχόμενη χρονιά…!!!
Ως Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστούμε το Λάμπρο για την εμπιστοσύνη του και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Εθνικού…!!!
Εκ του Δ.Σ.
* Στη συνέχεια ακολουθούν οι δηλώσεις του έμπειρου αμυντικού,αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μας:
“Καλό απόγευμα σε όλους…!!!Αν και δε συνηθίζω να << δίνω >> συνεντεύξεις,γιατί θεωρώ ότι “τα πολλά λόγια είναι φτώχεια >>, θα προτιμήσω να << μιλήσω >> στο γήπεδο,όπως έχω κάνει μέχρι στιγμής στην ποδοσφαιρική μου καριέρα…!!!Ευχαριστώ τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της προς εμένα…!!!Αν και είχα αρκετές προτάσεις στα << χέρια >> μου,ακόμα και από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας,άφησα την καρδιά μου να << μιλήσει >> και παρέμεινα στον Εθνικό…!!!Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…!!!Καλό Καλοκαίρι σε όλους”…!!!
* Στην παρακάτω φωτογραφία ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας μας, Λάμπρος Μαρκόπουλος: