Εθνικός Φιλιππιάδας: Κράτησε τον Μπότσαρη

Τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας θα φορά και τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Μπότσαρης, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση συνεργασίας προχώρησε ο Σύλλογος καθώς διατήρησε και τη φετινή σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τον Παναγιώτη Μπότσαρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έβδομη, ιδιαίτερα σημαντική ταυτόχρονα και ιστορική ανανέωση!
Ο λόγος δεν είναι άλλος για τον μεγάλο ηγέτη της ομάδας μας Παναγιώτη Μπότσαρη που επιλέγει να συνεχίσει την πορεία του στον Εθνικό μας σε συνδυασμό με την επάνοδο της ομάδας μας στη φυσική του έδρα το Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας όπου ο ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας μας με τις τρομερές αγωνιστικές του επιδόσεις και ανυπομονούν να τον απολαύσουν ξανά!
Ο Παναγιώτης ένα ταλέντο που σπανίζει στις μέρες μας, αποδεικνύει την ποιότητα και την μαχητικότητα που τον διακατέχει σε κάθε αγωνιστική. Με τρομερές σεζόν στο παρελθόν έχοντας σκίσει τα αντίπαλα δίχτυα σε Γ’ Εθνική ως επί το πλείστον και στις ερασιτεχνικές κατηγορίες είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση που έχει θέσει η ομάδα με στόχο την κορυφή. Εξάλλου γνωρίζει από κορυφή και στόχους καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική καθώς και με την Αναγέννηση Άρτας έχοντας σκοράρει 17 γκολ στο πρωτάθλημα καθώς και 2 στο κύπελλο Ελλάδας! Επίσης το πέρασμα του από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού ήταν άκρως επιτυχημένο πετυχαίνοντας 29 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο όπως και τις δύο τελευταίες σεζόν με τον Εθνικό μας άλλα 27. Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης έχει ξεκινήσει την πορεία του από τον Αστέρα Φιλοθέης του κυρίου Νταλάκα.
Παναγιώτη εκ μέρους όλων καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλά γκολ με την ομάδα μας!
Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζεται ο ποδοσφαιριστής μας με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ομάδας μας κύριο Θανάση Λιόντο στο στάδιο μας.