Επέστρεψε στις νίκες ο Εθνικός Φιλιππιάδας 4-0 την Δόξα Ωρωπού

Το καθήκον του έκανε η ομάδα του Εθνικού ο οποίος επικράτησε στην Φιλιππιάδα με 4-0 της Δόξας Ωρωπού για την 25η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και επέστρεψε στα τρίποντα.

Στο 24΄ σουτ του Κολιού απέκρουσε ο Παπαγκιώτης και ο Νάστος από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο τερματοφύλακας Παπιγκιώτης τραυματίστηκε και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ο αρχηγός της Δόξας Ωρωπού Σπυράκος Χ.

Στο 59΄ ο Λαΐνας με προβολή έκανε το 2-0 για την ομάδα του Αδριανού Παπαδήμα και στο 63΄ ο Κολιός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 67΄ ο Λαΐνας με πλάσε από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί:  Φραγκούλης-Σίσκας

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Νικηφορίδης, Παπανίκου, Δερβίλης (75΄ Πάνου), Λαϊνάς, Κωσταγιαννάκης, Ρακόπουλος, Μπεζεβέγκης, Κολιός, Νάστος (71΄ Παππάς), Νίκου (65΄ Σταμούλης).

Δόξα Ωρωπού (Χρήστος Τζίμας): Παπιγκιώτης (46΄ Χαλκίδης), Κροκίδας, Σπυράκος Χ., Καλαμπούκης (68΄ Μπεζάτι), Δάσκαλος, Σπυράκος Σ. (60΄ Μπουσούνης), Λύγκουρης, Ορφανός, Λεκάνης, Δρόσος, Diaw.