Επέστρεψε στις νίκες ο Τηλυκράτης, 3-1 τον Μακεδονικό Φούφα

Επέστρεψε στις νίκες ο Τηλυκράτης καθώς επιβλήθηκε 3-1 στην Λευκάδα  του Μακεδονικού Φούφα για την 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου στην Γ΄ Εθνική.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν τον αντίπαλο με τον Περιστέρι στο 8ο λεπτό χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ. Στο 16΄ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το σουτ του Μαυροματίδη.

Στο 32′ ο Τσόφλιος με ατομική προσπάθεια βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση δοκιμάζοντας δυνατό σουτ που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπελεβώνης έσωσε από τα χειρότερα την ομάδα του βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ κόβοντας την φάση του Φωτιάδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους καθώς προηγήθηκαν στο 46΄  με κοντινό πλασέ του Τσόφλιου.

Στη συνέχεια οι φίλαθλοι είδαν ένα διαφορετικό ημίχρονο  από το πρώτο, αφού και οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους είχαμε στο 58ο λεπτό όταν ο Διαιτητής ακύρωσε το γκολ του Φωτιάδη έπειτα από ένδειξη του βοηθού για οφσάιντ και που  στη συνέχεια ο Μπούμπας το έδωσε για φάουλ.

Στο 77ο λεπτό ο Τσόφλιος με όμορφη ατομική προσπάθεια πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα και σημείωσε  το δεύτερο προσωπικό του γκολ σφραγίζοντας την νίκη για τους γηπεδούχους.

Στο 96΄ ο Ντόβας που είχε περάσει ως αλλαγή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 98΄ ο Μπακάλης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Μακεδονικός Φούφα τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Χαραλαμπίδης.

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τσάντας – Σπυρογιώτης (Ηπείρου)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Μάρκος Στεφανίδης): Καλαντζής, Μπελεβώνης,  Καταγής Σ., Θώδης, Κολοβός, Τόσκα (85΄Μπαλί), Νάκας (66΄Ντόβας), Περιστέρης, Τσόφλιος(90+ Χριστογιάννης), Φράγκος (73΄Καταγής Γ.), Μαστραντωνάκης.

Μακεδονικός Φούφα (Τέλης Τούνας): Μπίντζης Ι., Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Μπακάλης, Τζουβάρας, Φωτιάδης, Μπίντζης Ν. (75′ Καλπακίδης), Καραφουλίδης (82΄Τουλουμενίδης), Χαΐτας, Τοπάλης, Μαυροματίδης.

πηγή: lefkadapress.gr