Επέστρεψε στον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Κώστας Πάνου

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας δυναμώνει αισθητά ενόψει της νέας χρονιάς στην δύσκολη Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας αφού ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού, Κώστα Πάνου.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε στον Εθνικό και επιστρέφει για να βοηθήσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην φετινή σεζόν.

Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς των τελευταίων χρόνων, ιδιαίτερα καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ πολλές φορές καταφέρνει να βρει και “το δρόμο για τα δίχτυα”.

Ο Κώστας Πάνου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Θρίαμβο Λούρου, ΑΟ Φιλοθέης, Κεραυνό Θεσπρωτικού, ΑΕ Χουλιαράδων, ΑΟ Βελισσαρίου και σχεδόν κάθε χρόνο συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της σεζόν.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Φιλιππιάδας:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ!!!
Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη,τρίτη κατά σειρά,προχωρά η ομάδα μας,αυτή τη φορά με τον πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή,Κώστα Πάνου,ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού,καθώς και σε αυτή του δεξιού μπακ! Πολλά λόγια για τον Κώστα δεν χρειάζονται,καθώς οι περασμένες πορείες του στον Εθνικό μας,αλλά και σε άλλες ομάδες,έχουν αποδείξει την ποιότητα,τη μαχητικότητα και το πάθος που βγάζει ο Κώστας εντός αγωνιστικού χώρου!
Κώστα,σε καλωσορίζουμε στον Εθνικό και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας,πάντα με υγεία!
Υ.Γ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ