Επίσκεψη Προέδρου και μελών του Δ.Σ. του ΠΑΣ Αχέρων στον Δήμαρχο Πάργας

Τον δήμαρχο Πάργας Κ. Νικόλαο Ζαχαριά και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπούσιο επισκέφτηκε ο πρόεδρος του συλλόγου μας Κ. Χρήστος Λουκουμης μαζί με μέλη του συμβουλίου.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ένα ιδιαιτέρως φιλικό και ευχάριστο κλίμα, με την συζήτηση να είναι εξαιρετικά εποικοδομητική για το μέλλον και την συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο πρόεδρος Κ. Λουκούμης Χρήστος ξεκίνησε την συζήτηση με μια προτροπή προς τον δήμο να είναι δίπλα στην ομάδα μας αρωγός και μέτοχος στο δύσκολο έργο μας και όχι σαν απλός θεατής.

Ο Δήμαρχος Κ. Ζαχαριάς Νικόλαος με την σειρά του τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα στον σύλλογο για να διευθετήσει όλα τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργικότητα του δημοτικού σταδίου καθώς και ως Δήμος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων θα είναι κοντά στην ομάδα να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει, τέλος ο δήμαρχος συνεγχάρει τον πρόεδρο και την διοίκηση του συλλόγου που παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές ματώνουν κυριολεκτικά για να στηρίξουν την ομάδα και να την έχουν στα υψηλά επίπεδα και πρότυπα…

Εκ μέρους του Δ.Σ του ΠΑΣ Αχερων ευχαριστούμε δημόσια τον Δήμαρχο Κ. Ζαχαριά Νικόλαο και τον Αντιδήμαρχο Κ. Δημήτρη Μπούσιο για τον χρόνο που παρέθεσε στον σύλλογο μας.