Επιστροφή για δύο

Συνεχίστηκε την Τετάρτη (28/03) με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (01/04, ώρα 16:00, γήπεδο Αγίων Αναργύρων) με τον Αιγινιακό. 
Πραγματοποιήθηκε διπλή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, με την πρωινή να ξεκινάει στις 8:00 και να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις ταχυδύναμης. Στις 16:00 το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο, όπου δούλεψαν κυρίως πάνω στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και από την επίθεση στην άμυνα.
Εκτός των σημερινών προπονήσεων παρέμεινε ο στρατευμένος, Νίκος Γυφτοκώστας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος και ο Αποστόλης Σιαράβας. Στην πρωινή προπόνηση δεν συμμετείχε λόγω ίωσης ο Παντελής Θεολόγου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά το μεσημέρι. Ο Σεμπάστιαν Χρούσιελ έβγαλε το πρόγραμμα των δύο προπονήσεων, ξεπερνώντας το πρόβλημα στο δικέφαλο που είχε τις τελευταίες ημέρες.
Αύριο Πέμπτη (29/03) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, η οποία θα ξεκινήσει στις 13:00 το μεσημέρι.