Ερμής Καναλίου: Δεύτερη προσθήκη ο Αργύρης!

Ύστερα από την απόκτηση του Τζωρτζ Κόλλινς, ο Ερμής Καναλίου ανακοίνωσε μία ακόμη προσθήκη εκείνη του Δημήτρη Αργύρη από τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Ο Δημήτρης Αργύρης είναι γεννημένος στις 21/10/2000 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2007-08 στο Junior τμήμα του Κραταιού Λειβαδιάς. Την επόμενη χρονιά (2008-09) μεταπήδησε στο τμήμα Junior του Παρνασσού Αράχωβας.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2011 αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρικής ομάδας ως μέλος της Ολύμπικο Βοιωτίας στην οποία έπαιξε μέχρι το 2015. Μάλιστα τη σεζόν 2014-15, ο Δημήτρης Αργύρης ευτύχησε να είναι μέλος της Μικτής Βοιωτίας!

Η σεζόν 2015-16 βρήκε τον Δημήτρη να επιστρέφει στον Παρνασσό Αράχωβας (Α’ ΕΠΣ Βοιωτίας), αυτή τη φορά για να αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα του συλλόγου του οποίου υπήρξε μέλος του τμήματος Junior το 2008-09.

Σειρά για τον Δημήτρη Αργύρη ήταν ο Κυπαρισσός Αντικύρας με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Β’ ΕΠΣ Βοιωτίας το 2016-17 και μάλιστα χωρίς ήττα! Ο Δημήτρης Αργύρης έμεινε στον Κυπαρισσό για δύο ακόμα σεζόν (2017-19) και βοήθησε την ομάδα να εδραιωθεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Τη σεζόν 2019-20 ο Δημήτρης Αργύρης μεταπήδησε στον Αμβρυσσέα Διστόμου με τον οποίο στέφθηκε Πρωταθλητής ΕΠΣ Βοιωτίας, ενώ στη συνέχεια ήταν μέλος του Πανάλιαρτου στην ίδια κατηγορία.

Ο Ερμής Καναλίου απέκτησε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Αργύρη από τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Η ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου:

Ο Ερμής Καναλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23χρονο κεντρικό μέσο, Δημήτρη Αργύρη! Ο Δημήτρης Αργύρης κατάγεται από την Λειβαδιά Βοιωτίας!

Το Δ.Σ. του Ερμή Καναλίου καλωσορίζει τον Δημήτρη Αργύρη και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!