Ευχαριστήρια ανακοίνωση τoυ Κεραυνού Θεσπρωτικού

Η διοίκηση του Κεραυνού Θεσπρωτικού εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση 

Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο με συγκινήσεις για την περιοχή μας και ιδιαίτερα για το Θεσπρωτικό, όπου βρεθήκανε οι παλιές δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου δίπλα μας.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε φιλικός Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων Δήμου Ζηρού και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης την Κυριακή 20/06/2021 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού, με το τελικό αποτέλεσμα να μην έχει καμιά απολύτως σημασία.
Πράγματι, ήταν μια όμορφη εκδήλωση που γι’ αυτή, συντέλεσαν πάρα πολλοί ανώνυμοι και επώνυμοι φίλαθλοι-συμπολίτες μας.
Η οικογένεια του Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με τη συμμετοχή τους, συνέβαλαν στην επιτυχία της γιορτής:
-Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την στήριξη της προσπάθειάς μας υπέρ της Φιλαρμονικής Θεσπρωτικού,
-Τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ,
-Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Πρέβεζας κ.Στράτο Ιωάννου, για την παρουσία και την στήριξή του στην προσπάθεια του Συλλόγου μας,
-Τον Δήμαρχο Δήμου Ζηρού κ. Νίκο Καλαντζή, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα και ενίσχυσε την προσπάθεια μας για την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού.
-Όλους τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Δήμου Ζηρού,
-Τους προπονητές κ.κ. Δημήτρη Πάντο και Γιάννη Κώστα, που παρουσίασαν μια αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα απέναντι στους έμπειρους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
-Τον Γιώργο Κώνστα, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την μεγάλη του προσφορά και βοήθεια της συνδιοργάνωσης της παραπάνω εκδήλωσης
-Όλους τους χορηγούς μας,
-Την ακαδημία του Α.Σ.Αγίου Βαρνάβα Λούρου και ιδιαίτερα τον Γρηγόρη Μπάκα και τους μικρούς ποδοσφαιριστές του με την παρουσία τους στο γήπεδο.
-Το ΚΔΑΠ Μόρφωση Θεσπρωτικού και ιδιαίτερα τον κ.Νίκο Ντούλια,
-Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φιλάθλους μας που στήριξαν οικονομικά υπέρ του Φιλαρμονικού Συλλόγου Θεσπρωτικού.
Ελπίζουμε στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου μας να γίνει με την παρουσία των φιλάθλων.