Εύκολα ο Πανλευκάδιος… 6-0 τον Αμβρακικό Βόνιτσας

Μετά την νίκη εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Πρέβεζα ο Πανλευκάδιος συνέχισε τις νίκες και αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Με αρκετές αλλαγές στην αρχική εντεκάδα καθώς ο Γιώργος Κατηφόρης έδωσε χρόνο στους νέους παίκτες της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Πανλευκάδιου στο ημίχρονο τίμησε τον γιατρό της ομάδας Έκτορα Βαγενά για την καταπληκτική δουλειά που προσφέρει στην ομάδα του Πανλευκάδιου.

Δυο γρήγορα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο έδωσαν στους γηπεδούχους την άνεση να ελέγχουν το παιχνίδι και να καταφέρουν να βάλουν τέσσερα  εύκολα γκολ  στο  ημίχρονο . Στο 10′ λεπτό ο Κολοβός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, τρία λεπτά αργότερα ο Γαζής έκανε το 2-0. Στο 39′ ο νεαρός Θεοχάρης εκτέλεσε πέναλτι κάνοντας το 3-0. Δυο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Αργυρός με ένα  διαγώνιο σουτ έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με διαφορά τεσσάρων τερμάτων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός για τους παίκτες του Πανλευκάδιου παράμεινε ίδιος αυξάνοντας το σκορ σε 6-0 . Στο 71΄ ο Αργυρός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και ο Καρελής στο 80΄ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Καούρης-Ράπτης

Πανλευκάδιος (Γ. Κατηφόρης): Λιάσκος (46′ Βλάχος), Κοκόλης Χ., Τούργελης, Τσιάβος (60′ Χριστοδούλου Γ.), Κουμπής, Φλούδας (60′ Κατωπόδης), Αργυρός, Θεοχάρης, Κολοβός (60′ Λιόντης), Γαζής, Καρέλης

Αμβρακικός Βόνιτσας (Γεωργαλής): Ντελής(55′ Λεμονής), Κουτσογιώργος, Σκαμνέλος. Ματσίγκος, Ιωάννου (46′ Ζήκας), Μπουκούρας, Μπαράκος, Νιάφας, Τσώλης, Ζιώγκας, Χριστοδούλου (63′ Αχυριάτης)