Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ - 12/11/2022
Εύκολη νίκη (3-1) για Εθνικό Φιλιππιάδας με Οδυσσέα Νυδριού
Συντάκτης: Sportime24


Ο Εθνικός Φιλιππιάδας υποδέχθηκε τον Οδυσσέα Νυδρίου στο Θεσπρωτικό για την 2η αγωνιστική Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζα-Λευκάδας όπου και επικράτησε με σκορ 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο 5ο λεπτό, όταν το σουτ του Καρελή βρήκε στον Κίτσιο Γ. και άλλαξε πορεία κάνοντας το 0-1.
Ο Εθνικός βρήκε γρήγορα την ισοφάριση με τον Τσιάπη στο 7΄, ενώ κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπότσαρη. Το τελικό 3-1 έγινε έπειτα από αυτογκόλ με κεφαλιά του Ρεκατσίνα, με τον Εθνικό Φιλιππιάδας να φτάνει τους 6 βαθμούς και τον Οδυσσέα Νυδρίου να σημειώνει την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.
Διαιτητής: Κατσαμπίρης
Βοηθοί: Τσόγκας – Στρακαντούνας
Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Πάνου (79΄ Λύτος), Κίτσιος Χ., Δημουλάς, Παπαρούνης, Κίτσιος Γ., Τσιάπι (88΄ Γιάννος), Γούλας, Κολιός (84΄ Μπακοχρήστος), Νίκου, Μπότσαρης (88΄ Μέτος).
Οδυσσέας Νυδριού (Χρήστος Βάννας): Πολίτης, Ρεκατσίνας, Κονιδάρης (31΄ Θειακός), Rrapaj, Sula, Γεωργάκης, Γαζής Ν., Καρελής, Γαζής Σ., Σταύρου, Νάστος (43΄ Γαζής Γ.).