Εύκολη νίκη για τον Απόλλωνα Πάργας απέναντι στην Χαλκίδα

Πρώτη και εκθαμβωτική νίκη για τον Απόλλων Πάργας απέναντι στον Α.Ο Χαλκίς με σκορ 7-0 για την 7η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ντόκος άνοιξε τον χορό των γκολ, με τον Κωνσταντίνου να κάνει το 2-0 στο 41΄, εφόσον έφυγε το βάρος από τους παίκτες, συνέχισαν ακάθεκτοι από εκεί που σταμάτησαν με τον Βασιλείου και τον Σιδέρη (δις) , με τον Κωσταμένα να κάνει το 6-0 στο 82΄ και τον Ντόκο να κλείνει το σκορ σε 7-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν βγήκαν ποτέ στο γήπεδο να παίξουν και συνέχισαν τα αρνητικά αποτελέσματα, από την άλλη η ομάδα της Πάργας σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε πολύ συγκροτημένη αμυντική διάταξη, με την επίθεση να κάνει την διαφορά και να βάζει όσα γκολ δεν πέτυχε τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Διαιτητής: Πιγγίου (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τσάντας (Ηπείρου) – Γραμμένος (Κέρκυρας)

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου (69΄ Μπέλλος Α.), Διαμάντης (69΄ Πάκος), Φράγκος, Σαράκης, Γεωργάκης (85΄ Σάκκος), Παπαρούνας (69΄ Μπέλλος Χ.), Ντόκος, Βασιλείου, Κωσταμένας, Σιδέρης (75΄ Γκολάκου)

Α.Ο. Χαλκίδα (Πέτρος Ζουρούδης): Σιδεράκης, Ζαχαράκης Γ., Δεληγιάννης (46΄ Ντοματάς), Μαγγίνας, Ζαμάνης 60΄ Κατσάρης), Ζαχαράκης Β., Μπαλωμένος, Παναγόπουλος, Κυριάκου (72΄ Βελής), Χαλκιαδάκης, Αλεξανδρής (60’ Λεσάι).

Πήλιος Ελευθέριος