Η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης για τον αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης

Με πρωινή προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον Σαββατιάτικο (ώρα 15:00, ΕΡΤ3) εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη.

photo: www.intime.gr

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάκης Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα για την Θεσσαλονίκη. Την αποστολή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου (αμυντικοί), Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κουσίδης, Κυριάκης, Λουκίνας (επιθετικοί).

Εκτός αποστολής έμειναν, ο τερματοφύλακας, Σιαράβας, οι αμυντικοί, Άτσκα, Καψάλης, Τσοντάκης (κάταγμα στη μύτη), ο μέσος, Μουκίδης και οι μεσοεπιθετικοί, Γυφτοκώστας (στρατευμένος) και Μπουσινάκης (ατομικό πρόγραμμα). Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει στις 14:30 το μεσημέρι για την Θεσσαλονίκη.