Η καλύτερη 11άδα της Football League

Το liganews.gr σας παρουσιάζει τους παίκτες που ξεχώρισαν από την πρεμιέρα της Football League.

Προπονητής – Μαρσέλο Τροΐζι (Απόλλων Λάρισας): Οδήγησε την ομάδα του στη νίκη της αγωνιστικής με 2-0 -και με ωραίο ποδόσφαιρο- επί ενός από τα φαβορί της Κατηγορίας, Κέρκυρας, ξεκινώντας με το… δεξί στο πρωτάθλημα.

Τερματοφύλακας – Κουρδάκης (Ηρόδοτος): Πολλές επεμβάσεις από τον γκολκίπερ της ομάδας της Κρήτης, παρά την ήττα με 0-1 από τον Ηρακλή.

Δεξιός μπακ – Κοζάκης (Σπάρτη): Συνεχή ανεβοκατεβάσματα από τον μπακ της Σπάρτης. Θετική παρουσία και στις δύο πλευρές του γηπέδου, στο 1-1 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Αριστερός μπακ – Ισαχάκου (Εργοτέλης): «Γεμάτη» εμφάνιση για τον μπακ του Εργοτέλη, στη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Πόντου.

Στόπερ – Σουλιώτης (Απόλλων Λάρισας): «Έσβησε» τον καλύτερο επιθετικό της Κατηγορίας, Τουράμ, βοηθώντας την ομάδα του να κρατήσει το «μηδέν», στο 2-0 επί του ΑΟΚ.

Στόπερ – Κόρτσαμ (Πλατανιάς): Άνοιξε το σκορ στο 2-1 της ομάδας του επί του Αήττητου Σπάτων και είχε γενικά θετική παρουσία στο παιχνίδι.

Μέσος – Χατζής (Απόλλων Λάρισας): Ηγέτης και σκόρερ εναντίον της Κέρκυρας, στη νίκη τους με 2-0.

Μέσος – Πίτου Γκαρσία (ΝΠΣ Βόλος): Οργάνωσε άψογα, πάσαρε και σκόραρε, στο 7-0 του ΝΠΣ επί του Καραϊσκάκη.

Μεσοεπιθετικός – Στογιάνοβιτς (Σπάρτη): Πολύ δουλειά από τον επιτελικό μέσο της Σπάρτης, στο 1-1 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Μεσοεπιθετικός – Κρουθ (Δόξα Δράμας): Εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη Δόξα Δράμας. Σκόραρε το τρίτο γκολ στο «διπλό» με 3-2 επί του ΑΟΤ, ενώ αποτέλεσε συνεχή πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία.

Επιθετικός – Περόνε (Ηρακλής): «Έλυσε» τον γόρδιο δεσμό, σκοράροντας το μοναδικό τέρμα στο 1-0 του «γηραιού» επί του Ηροδότου.

Επιθετικός – Μάντζης (ΝΠΣ Βόλος): Το χατ τρικ στο 7-0 επί του Καραϊσκάκη τα λέει όλα, από έναν από τους πιθανούς πρώτους σκόρερ της Κατηγορίας.

photo: intime.gr