Η καλύτερη 11άδα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την 6η αγωνιστική.

Προπονητής – Θόδωρος Βόλτσης (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας): Τι κι’ αν έχανε στη Λευκάδα, ο προπονητής των Δυτικομακεδόνων και η ομάδα του γύρισαν το παιχνίδι και εν τέλει νίκησαν τον Τηλυκράτη, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τερματοφύλακας – Ραχιώτης (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα, ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε και η ομάδα του επικράτησε του Μακεδονικού Σιάτιστας με 2-0.

Αμυντικός – Στέρεφ (ΑΕ Λευκίμμης): Οι Φαίακες κράτησαν το μηδέν πίσω, ενώ στις καθυστερήσεις πέτυχαν το τέρμα της νίκης. Στέρεφ και οι υπόλοιποι αμυντικοί βοήθησαν στο να διατηρηθεί το ακέραιο στα ανασταλτικά.

Αμυντικός – Πανταζής (Θεσπρωτός): Δεν δέχθηκε κάποιο γκολ το «πλατανόφυλλο» στο παιχνίδι με το Σούλι, με τον Πανταζή να είναι καλός αμυντικά.

Αμυντικός – Φράγκος (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Και εκείνος συνέβαλε στο να μην παραβιαστεί η εστία του γκολκίπερ του στον Αχέροντα.

Αμυντικός – Θεοχάρης (Ναυπακτιακός Αστέρας): Όποτε χρειάστηκε, τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του ήταν εκεί να αποσοβήσουν τον κίνδυνο.

Μέσος – Σαλβαρίνας (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας): Με το γκολ του ο Μέγας πανηγύρισε τη νίκη στο νησί της Λευκάδας.

Μέσος – Κασαράτε (Θεσπρωτός): Έκανε το 2-0 απέναντι στην έτερη θεσπρωτική ομάδα, πιάνοντας μια καλή απόδοση.

Μέσος – Χάιτας (Μακεδονικός Φούφα): Σκόρερ στο 3-1 επί των Γρεβενών Αεράτων.

Επιθετικός – Γαστεράτος (ΑΕ Λευκίμμης): Το γκολ του Γαστεράτου έκρινε την έκβαση του ματς με τον Θρίαμβο στη Λευκίμμη, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, όπως και τους τρεις βαθμούς.

Επιθετικός – Αναστασίου (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Έβαλε το ένα από τα δύο γκολ των Πρεβεζάνων.

Επιθετικός – Γραμματικόπουλος (Ναυπακτιακός Αστέρας): Δύο γκολ στη νίκη επί του ΑΟ Φλωριάδας με 3-0 στο Κομπότι. «Πολυβόλο» ο φορ των «κοκκινόμαυρων».