Θα χτυπάνε το… κεφάλι τους στον τοίχο στον Ολυμπιακό Βόλου

Το κεφάλι τους στον… τοίχο θα πρέπει να χτυπήσουν στον Ολυμπιακό Βόλου, αν τελικά περάσει η πρόταση στην ΕΠΟ, που έχει καταθέσει η Football League, για τη διεξαγωγή από την αμέσως επόμενη σεζόν πρωτάθλημα με 24 ομάδες και δύο ομίλους.

Κι αυτό, καθώς στην περίπτωση που η πρόταση περάσει, ο Ολυμπιακός θα έχει χάσει μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην Β’ Εθνική κατηγορία, τη στιγμή που τερμάτισε τρίτος στην κατάταξη.
Ο Ολυμπιακός απέτυχε να τερματίσει έστω στη 2η θέση της κατάταξης του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Και επειδή ακούγονταν έντονα, πως υπήρχε περίπτωση και η ομάδα που θα τερμάτιζε δεύτερη στη βαθμολογία να ανέβαινε κατηγορία, ήταν ολέθριο το γεγονός να χαθούν 12 βαθμοί στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, μετά δηλαδή από την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό. Ο Ολυμπιακός κατείχε, τότε, την 2η θέση, όμως οι ήττες από τον Καραϊσκάκη (εντός), τον Διαγόρα (εκτός) και οι ισοπαλίες με (Μαύρους Αετούς, Εθνικό Φιλιππιάδας και Ρήγα Φεραίο), έφεραν τους «ερυθρόλευκους» τέσσερις βαθμούς πίσω από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, που είναι έτοιμη να επωφεληθεί από την αναδιάρθρωση που πάει να γίνει στην Football League και να ανέβει κατηγορία.

πηγή: goalpost.gr