Θεοδοσιάδης: Πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου για ένα… ανταγωνιστικό σύνολο!

Σε λίγες ημέρες οι νότιοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει Γ’ εθνικής.

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου θα ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου Κρόνου Αργυράδων, που φέτος θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ εθνική, ως Πρωταθλητής Κέρκυρας.

Αυτό γνωστοποίησε ο νέος τεχνικός του Κρόνου, Νίκος Θεοδοσιάδης σε μια μίνι συνέντευξή του στο site του Κρόνου, www.argyrades.gr.

Τι άλλο είπε ο Θεοδοσιάδης σε αυτή τη συνέντευξη;

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο ερωτοαπαντήσεων όπως δημοσιεύτηκε στο εν λόγω ιστότοπο:

ΕΡ. Πώς και για τι προτιμήσατε να συνεργαστείτε με τον Κρόνο, ενώ είχατε προτάσεις και από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών;

ΑΠ. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δεν περίμεναν τη συμφωνία συνεργασίας με τον Κρόνο. Ωστόσο, η προσέγγιση του προέδρου Γιάννη Καραϊσαρλή ήταν τέτοια που με έπεισε να συμφωνήσω. Ήθελε πολύ να συνεργαστούμε. Μέσα από τις συζητήσεις φάνηκε ότι η φιλοσοφία και οι φιλοδοξίες μας ταυτίζονται. Ο πρόεδρος έδειξε ότι έχει μεγάλη αγάπη και μεράκι για την ομάδα, έτσι καταλήξαμε σε συμφωνία.

ΕΡ. Αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Κρόνου ποιες φιλοδοξίες και ποιους στόχους έχετε;

ΑΠ. Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να παίζει και να απολαμβάνει το καλό ποδόσφαιρο με συστηματική και σκληρή δουλειά για να έρχεται σε κάθε αγώνα και η νίκη. Δε βάζουμε τον πήχη ούτε ψηλά, ούτε χαμηλά. Μέσα από τη σκληρή και συλλογική προσπάθεια θα τεθούν και οι υψηλοί στόχοι.

ΕΡ. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Κρόνου και τι πρέπει να γίνει για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής;

ΑΠ. Ο Κρόνος είναι μια ομάδα με Ιστορία, με πρόεδρο και Διοίκηση που θέλουν την ομάδα να είναι ψηλά. Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα και αυτό είναι πλεονέκτημα με την έννοια ότι όλοι οι παίκτες έχουν όρεξη για δουλειά. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και μελετάω με ΒΙΝΤΕΟ από τους αγώνες , ώστε να σχηματίσω μια καλύτερη εικόνα. Η Γ΄ Εθνική έχει απαιτήσεις και θα χρειαστούν προσθήκες. Θα γίνουν μεταγραφές σε θέσεις που έχουμε ανάγκη με στόχο να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που να αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η προετοιμασία ξεκινά στις 6 Αυγούστου με την προσδοκία να έχουμε μια καλή σεζόν και να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι.