Θρίαμβος Σερβιανών-ΑΕ Λευκίμμης 2-2

Τους βαθμούς αλλά όχι τις εντυπώσεις μοιράστηκαν Σερβιανά και Λευκίμμη με το 2-2 να αφήνει ευχαριστημένους τους γηπεδούχους όχι όμως και τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δικαιούταν τους τρεις βαθμούς της νίκης μιας και έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ισοφαρίστηκαν από ένα ανύπαρκτο πέναλτι και δικαιολογημένα φωνάζουν για την διαιτησία.

Βέβαια ο Θρίαμβος αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για μια ομάδα που έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα και για αυτό έγιναν τα όσα έγιναν στον τέλος του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή χάνοντας καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ. Φάουλ του Λίμα στο 2’ η μπάλα λίγο άουτ.

Ο Πάσχος στο 4’ έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Η Λευκίμμη στο 25’ απείλησε όταν ο Λίμα έκανε τη σέντρα ο Κάντας το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Σέντρα του Τσιόφλη στο 27’ κεφαλιά του Τσεβανέδη η μπάλα άουτ.

Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 33’ με τον Λίμα να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Μεγάλη τριπλή ευκαιρία για τον Θρίαμβο στο 43΄ τους Μούτσιο, Κλείτσα και Τσουμάνη να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή της Λευκίμμης συνεχίστηκε χωρίς όμως να υπάρχουν ευκαιρίες.

Ο Θρίαμβος κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 51’ με καταπληκτικό σουτ του Κωσταμένα έξω από την μεγάλη περιοχή.

Άμεση ήταν η απάντηση της Λευκίμμης και στο 53’ ο Τσόφλιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσεβανέδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι στο 86’ ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Τσουμάνη όμως ο διαιτητής σωστά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 89’ ο Σελμανάι εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Αρχοντάκη και σε κενή εστία έκανε το 1-2.

Όμως στο 91’ ο διαιτητής κ. Κωστούλας έδωσε πέναλτι σε πέσιμο του Μπλέτσα (υπάρχει υποψία οφσάιντ του επιθετικού των Σερβιανώ)  μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον παίκτη του Θρίαμβου να πέφτει μόνος του, το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ισοφαρίζοντας σε 2-2 γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του.

Στο 95’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Θρίαμβου ως επιθετικό φάουλ του Ριστάνη στον τερματοφύλακα.

Διαιτησία: Κωστούλας (Μάνος-Νούσιας). Ο διαιτητής ελέγχεται για τη φάση του 91′ όπως και ο δεύτερος βοηθός αφού υπάρχει υποψία οφσάιντ την ώρα που γίνεται η μπαλιά προς τον Μπλέτσα.

Σερβιανά: Αρχοντάκης, Πάσχος (90’ Γιωτάκης), Κωσταμένας (75’ Ριστάνης), Κλείτσας,Βραχνός, Πάκος,Πολυχρόνης (68’ Νάνος), Μούτσιος, Μπλέτσας, Τσουμάνης, Διαμαντόπουλος.

Λευκίμμη: Ντούμης, Βούλγαρης (74’ Καμαρά), Ιωαννίδης, Στόρεπ, Βασιλάκης (32’ Παπαδόπουλος), Κιότσε, Τσόφλιος, Κιπτίου, Τσεβανέδης (64’ Γαστεράτος), Κάντας, Λίμα (56’ Σελμανάι).

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ-passports.gr