Θ. Κατσαούνος: Τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά

Η ανάρτηση του  προέδρου του Θρίαμβου Λούρου κ. Θοδωρή Κατσαούνου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Επειδή βλέπω , να παραποιείται η αλήθεια για το τοπικό  μας ποδόσφαιρο θέλω να διευκρινίσω τα εξής . Ο θρίαμβος Λουρου έχει δηλώσει ως 1η έδρα το Δημοτικό γήπεδο Λουρου και ως 2η το Δημοτικό στάδιο Αθανασία Τζουμελεκα . Το προηγούμενο διάστημα οι φιλοξενούμενες ομάδες δικαίως διαμαρτύρονταν για τα προβλήματα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου ορισμένες ομάδες άλλαζαν στα αυτοκίνητα . Ο δημος λοιπόν σε αυτοψία που έκανε διαπίστωσε κάποια σοβαρά προβλήματα στα υδραυλικά και ηλεκτρικά των αποδυτηρίων που απαιτουνταν άμεση αποκατάσταση . Για τον λόγο αυτο έστειλε έγγραφο την Παρασκευή στην διοργανώτρια αρχή ότι θα κλείσει το γήπεδο για 10 μέρες , όχι μόνο για τον ΘΡΙΑΜΒΟ  αλλά και για τον ΑΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΒΑΒΑ και τον ΛΑΓΟ (ΣΤΙΒΟ).  Να τονισω εδώ ότι για την δεύτερη έδρα έπαιζε εντός ο ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ για τον οποίο γήπεδο ο Λουρος δεν έχει πάρει ακόμα παραχώρηση . Σε ποιο γήπεδο έπρεπε να παίξουμε δηλαδή . Τι κρίνετε σε ένα πρωτάθλημα την 5 αγωνιστική που πρέπει η γηπεδούχος ομάδα να πάει να αγωνιστεί σε Τρίτο γήπεδο χωρίς παραχωρητήριο ;; Ο πανλευκαδιος που ήταν ο άμεσος που εμπλεκόταν  προς τιμή του ενώ είχε και άλλο εξ αναβολής παιχνίδι το δέχτηκε .  Γιατί τόσο κόμπλεξ με τον θρίαμβο ομάδες που δεν έχουμε τους ίδιους στόχους ;;;

Για το νομικό της υποθέσεως να τονίσω ότι οι αγώνες διεξάγονται με βάση τον νέο αθλητικό νόμο που υπερέχει του ΚΑΠ . Που σημαίνει ότι δεν μπορεί ομάδα να παίξει σε γήπεδο χωρίς παραχωρητήριο από τον δήμο η την γενική Γραμματεια , στους οποίους ανήκουν τα γήπεδα .  Και να θέλαμε να αγωνιστούμε βάσει νόμου δεν μπορούσε η Διοργανώτρια να ορίσει παιχνίδι . Φετος έγινε χαμος με το περιβόητο μητρώο και τα γήπεδα .Άρα γιατί αυτή η αντίδραση , ποιο πρωτάθλημα κρίνετε την 5η αγωνιστική ;; Ο Λουρος  τα τελευταία χρόνια πάντα πρωταγωνιστεί και Έχει ανεβάσει επίπεδο με άλλες ιστορικές ομάδες το τοπικο πρωτάθλημα .  Τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά .

Υ.Γ όσο για κάποιους ανύπαρκτους , που ανακοίνωσαν ότι παίζουμε βρώμικα , που εμφανίζονται κάθε 10 χρόνια σαν φωτοβολίδα έμαθα έκαναν παράπονα και στον Δήμο Πρεβεζας . Εδώ είναι να γελάει και να κλαίει κανεις , που φτιάχνετε ομάδες με πλάτες άλλων . Με σας λοιπόν θα τα πούμε εντός αγωνιστικού χώρου γιατί αν ασχοληθώ με τα υπόλοιπα , όντων θα κυλισω  στο Βούρκο .