Ισοπαλία με Άρη Φιλιατών στην πρεμιέρα των μπαράζ για την Θύελλα Κατσικάς

Η Θύελλα Κατσικά αντιμετώπισε τον Άρη Φιλιατών στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική με το σκορ να σταματάει στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στο ημίχρονο και να σημειώνουν τις περισσότερες ευκαιρίες, με την καλύτερη να έρχεται στο 15΄ όταν ο Δανδάκης πάσαρε στο Ιωακειμίδη εκείνος σούταρε αλλά ο Διαμάντης ήταν έτοιμος και απέκρουσε. Το δεύτερο ημιχρονο ημιχρονο ήταν πιο ισορροπημένο και με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, με την Θύελλα να φτάνει κοντά στο 67΄ όταν ο Θανάση έπιασε το σουτ από σέντρα του Κωσταμένα, αλλά ο Καρδάνης έπεσε στην γωνία του και μπλόκαρε. Εν τέλει ο Άρης Φιλιατών άνοιξε το σκορ στο 83΄ με τον Δανδάκη όμως με την Θύελλα να ισοφαρίζει γρήγορα με τον Κακαράντζα στο 84΄.

Θύελλα Κατσικά: Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Νικολάου, Πάνος, Τσουμάνης, Πολυχρόνης ( Παππά 85΄), Κωσταμένας ( Κακαράντζα 75΄) , Θανάσης, Γούλας ( Δημηρακάκη 85΄), Σκανδάλης ( Κατσίφα 85΄)

Άρης Φιλιατών: Καρδάνης, Πασχάλης, Μαντζούκης ( Ράπτης 81΄) , Παπανδρέου, Γιοβάνης, Μητσέλος, Ρούμπης, Ιωακειμίδης, Γώγος, Δανδάκης, Μούστα ( Κάσο 69΄)