Κάλεσμα στον κόσμο οι «ερυθρόλευκοι»

Τους φιλάθλους του στο τελευταίο εντός έδρας ματς για εφέτος θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Η Θεσσαλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της στο Πανθεσσαλικό, για το… αντίο στη σεζόν 2016-17 την Τετάρτη (10/5, 17:00), στην αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Επιπλέον οι «ερυθρόλευκοι», έκαναν γνωστούς τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι οπαδοί τους να προμηθευτούν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά:

«Αυτή την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στις 17:00, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τo πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Για το λόγο αυτό, όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στηρίζοντας ως το τέλος την έντιμη αυτή προσπάθεια, που ξεκίνησε με πολύ κόπο πέρυσι το καλοκαίρι. Αυτή την Τετάρτη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα.

Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου!

Τα εισιτήρια της Τετάρτης

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τετάρτης είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι ( όσοι ήδη έχουν εγγραφεί στα γραφεία της ομάδας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 15:00.

Οι  φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».