Κίνηση με μέλλον

Τον 19χρονο Γιώργο Μαγκάκη απέκτησε ο Ιάλυσος.

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαγκάκη ανακοίνωσε το Σάββατο (1/7) η ομάδα της Ρόδου. Οι «τοξοβόλοι» προχωρούν… απτόητοι τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και πέρα από τις μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών προχωρούν και σε… επενδύσεις, με νεαρούς άσους.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός έχει εμπειρία από τη Γ’ Εθνική, με την Αναγέννηση Άρτας, ενώ είναι και γιος του κόουτς Μαγκάκη, που διατελεί τεχνικός, στον Σκουφά Κομποτίου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιάλυσου έχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του πατέρα του, την προηγούμενη σεζόν.

Μετά την έναρξη της συμφωνίας, ο 19χρονος άσος προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας:

«Χαίρομαι που μπαίνω στην οικογένεια του Ιάλυσου. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να βοηθήσω, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστώ τον προπονητή μου Αλεξιάδη Αλέξανδρο και τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου δίνουν να δείξω τις δυνατότητες μου μέσα από την ομάδα».

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαγκάκη.

Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου 1998, έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται ως δεξιός και αριστερός μεσοαμυντικός. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Άρτα και σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στη Γ εθνική με την Αναγέννηση Άρτας. Στη συνέχεια κατάφερε 2 ανόδους στη Γ εθνική με τις ομάδες Σκουφά Κομποτίου και Αμβρακία Κωστακιών όπου ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!».