Καγιούλης: «Οι δύο επαγγελματικές κατηγορίες SL1 και SL2 πρέπει να έχουν 16 ομάδες»

ΙΣΧΥΡΗ SL2 με 16 και SL1 με 16

Μετά και την νέα τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής, χωρίς να συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης, το οποίο καθώς φαίνεται μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου στη SL2 και τη Φούτμπολ Λίγκ, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Καγιούλης, απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της Λίγκας ζητώντας τη σύγκληση τηλεδιάσκεψης με θέμα συζήτησης την αναδιάρθρωση. Αφού επισημαίνει, πως για την λήψη απόφασης απαιτείται η σύμφωνη γνώμη όλων, τονίζει χαρακτηριστικά.

«H κρίση που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πρωτοφανής για όλους μας, ενώ για την αντιμετώπισή της πρέπει να ήμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι, αν επιθυμούμε την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φρονούμε ότι ενόψει της προρρηθείσης κρίσεως υφίσταται η κατάλληλη χρονική συγκυρία η επαγγελματική κατηγορία της Sl2, να αποτελέσει έναν ισότιμο συνομιλητή στο τραπέζι του διαλόγου των ομάδων. Φρονούμε δε ότι μία δυνατή, αξιόπιστη και οικονομικά βιώσιμη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας, όπως λειτουργεί με επιτυχία σε όλη την Ευρώπη. Η θέση μας είναι λοιπόν ότι στην περίπτωση που συμφωνήσουμε ομόφωνα για την αναδιάρθρωση, οι δυο επαγγελματικές κατηγορίες SL1 και SL2 πρέπει να έχουν από 16 ομάδες με κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Ως εκ των άνω, αιτούμαστε όπως συγκαλέσετε άμεσα τηλεδιάσκεψη με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Μετά τιμής,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ