Και ο Πήγασος στο νέο έμβλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας – Δήλωση Θανάση Καββαδά

Μια πρόταση που είχε γίνει πριν από δυο χρόνια στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Π-Λ από τον Βουλευτή Λευκάδας και Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Θανάση Καββαδά έγινε σήμερα πραγματικότητα.

Στο νέο σήμα της ΕΠΣ Π-Λ συμπεριλήφθη από σήμερα και το έμβλημα της Λευκάδας ο Πήγασος.

Ο Βουλευτής Λευκάδας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Θανάσης Καββαδάς εμφανώς ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και την αποδοχή ομόφωνα της πρότασης του από τα σωματεία έκανε την παρακάτω δήλωση:

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

37 χρόνια μετά την ίδρυσή της αποφασίστηκε η αλλαγή του σήματος της Ένωσης.

Μετά από ομόφωνη απόφαση, τα μέλη της ΕΠΣ αλλάζουν το σύμβολό μας και συμπεριλαμβάνουν και τη Λευκάδα, που με τα ποδοσφαιρικά της σωματεία συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια στην Ένωσή μας. Απεικονίζεται πλέον, στο νέο λογότυπό της, ο Πήγασος, που είναι το «σήμα κατατεθέν» του νησιού μας, μαζί με τα τείχη της Νικόπολης, «σήμα κατατεθέν» της Πρέβεζας.

Πρόκειται για μια ηθικά δίκαιη απόφαση που κλείνει μια σημαντική εκκρεμότητα για τους Λευκαδίτες, την οποία, επιτρέψτε μου να πω, είχα προτείνει πριν από δύο χρόνια στη συνέλευσή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους, τα μέλη του Δ.Σ. που είδαν θετικά αυτή την πρόταση, αλλά και τα αθλητικά σωματεία που στη Γενική Συνέλευση την αγκάλιασαν και την υπερψήφισαν.

Στόχος της Ένωσής μας παραμένει η στήριξη των σωματείων και η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, καλή προετοιμασία στις ομάδες μας και καλές επιτυχίες στην επόμενη αγωνιστική σεζόν.