Καρβούνης: «Εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη η συνέχιση»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Χρήστος Καρβούνης μίλησε στο liganews.gr
Ο Χρήστος Καρβούνης τοποθετήθηκε στο θέμα της επανέναρξης ή όχι των Πρωταθλημάτων ενώ σχολίασε και την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του πρωθυπουργού, Κυριακού Μητσοτάκη.
Αναλυτικά τόνισε:
Ποια είναι η γνώμη σας στο θέμα της συνέχισης ή μη των Πρωταθλημάτων, είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο;
«Για το Επαγγελματικό ποδόσφαιρο. δεν έχω εικόνα. Όσο αναφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι δύσκολη η συνέχισή του. Κύριος λόγος είναι η διασφάλιση της υγείας. Οι εγκαταστάσεις υποδομών δεν είναι σε ασφαλή κατάσταση για διεξαγωγές αγώνων. Εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη η συνέχιση».
Όσο αναφορά τη Γ’ Εθνική;
«Ισχύουν περίπου τα ίδια, και σε αυτό το επίπεδο δύσκολα να συνεχιστούν τα παιχνίδια. Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να έχουμε συνέχεια»
Ένα από τα θέματα που είναι στην ατζέντα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, πως το σχολιάζεται;
«Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν φυτοζωεί, πεθαίνει. Χρειάζεται βοήθεια και άμεση καθώς αντιμετωπίζει δυσκολίες επιβιώσεις. Αν δεν υπάρχει ερασιτεχνικός αθλητισμός θα γίνει κοινωνικό πρόβλημα ενώ δεν θα υπάρξει και επόμενη μέρα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»