Κατέθεσε ένσταση η ΑΕ Καραϊσκάκης

Μπορεί να πανηγύρισαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν τους βαθμούς λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή. Μπορεί να πανηγύρισαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν τους βαθμούς λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή.

photo: intime.gr

Η ομάδα της Άρτας διεκδικεί τους τρεις βαθμούς της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, αφού θεωρεί πως ο Μιγκέλ Μπιανκόνι που αγωνίστηκε ήταν τιμωρημένος.

Στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων θα κριθεί η αναμέτρηση του Καραϊσκάκη με τον Πλατανιά, αφού η ομάδα της Άρτας, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, κατέθεσε τελικά την ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή του Μιγκέλ Μπιανκόνι. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η ομάδα του Καραϊσκάκη, ο ποδοσφαιριστής είχε τιμωρηθεί στη Βραζιλία με τέσσερις αγωνιστικές και υπάρχει υπόλοιπο που έπρεπε να εκτίσει και τον ακολουθεί μαζί με την «μπλε κάρτα» του.

Η ομάδα του Πλατανιά από την άλλη κάνει λόγο για κάλυψη της ποινής με κοινωνική εργασία και υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τιμωρία. Εξάλλου, το FL News σας ενημέρωσε ότι η ΠΑΕ έχει στα χέρια της σχετικό έγγραφο της ΕΠΟ από τη βραζιλιάνικη ομοσπονδία.

Οι άνθρωποι του Καραϊσκάκη Άρτας, βέβαια, θέλησαν να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για να κερδίσουν αυτή την υπόθεση και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης θα ζητήσουν με έγγραφό τους στην FIFA τα αναλυτικά στοιχεία για το αν ακολουθεί κάποια ποινή τον ποδοσφαιριστή.

πηγή: footballleaguenews.gr