Κλήρωση με… αλλαγές

Ξεκαθαρίζει λίγο πριν την κλήρωση η συμμετοχή του Ηρακλή, αλλά και της δευτεραθλήτριας Πιερίας

Τη Δευτέρα (18/9) στις 12:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αλλά πριν θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα θέματα που προέκυψαν. Αρχικά, θα εξεταστεί ο φάκελος του Ηρακλή, που δήλωσε συμμετοχή την τελευταία στιγμή.

Ο Γηραιός δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική την Παρασκευή (15/9) και η Επιτροπή Διοργανώσεων θα εξετάσει αν όλα τα στοιχεία είναι σωστά και στη συνέχεια θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του liganews.gr, δεν θα μπει στον 2ο όμιλο με τις υπόλοιπες ομάδες της Μακεδονίας, αλλά πιθανότατα στον 1ο όμιλο, ενώ δεν αποκλείεται και άλλη ομάδα από την ΕΠΣ Μακεδονίας, μέσω κλήρωσης να πάει στον 1ο όμιλο. Ετσι ο 1ος όμιλος από 12 ομάδες θα έχει 14, και ο 2ος όμιλος από 14, θα έχει 13.

Παράλληλα, η Επιτροπή θα πάρει απόφαση και για τη συμμετοχή της δευτεραθλήτριας Πιερίας. Ο Ποσειδών Π. Πόρων τελικά απέσυρε τη συμμετοχή του και η ΑΕ Καρίτσας, ως δευτεραθλήτρια της Ενωσης, κατέθεσε φάκελο συμμετοχής στην ΕΠΟ. Αν όλα τα στοιχεία της είναι σωστά, θα συμπεριληφθεί κανονικά στην κλήρωση.