Κλείνει το θέμα Πετράκη, ακολουθούν και άλλες μεταγραφές

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης έδειξε αποφασισμένος να στηρίξει το έργο του προπονητή

Ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα στο θέμα προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται να υπάρξει η οριστική απάντηση του Γιάννη Πετράκη.

Και όπως εκτιμούν από την ομάδα, αυτή θα είναι θετική για να συνεχιστεί η πετυχημένη συνεργασία τους. Αναμένεται εντός των ημερών να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και αν υπάρχουν κάποια σημεία που έχει αμφιβολίες ο Κρητικός τεχνικός για να απαντήσει οριστικά, να παρακαμφθούν.

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης δείχνει αποφασισμένος να στηρίξει την προσπάθεια του προπονητή, με μεταγραφές και με βελτίωση των εγκαταστάσεων. Ήδη έγιναν πέντε ανανεώσεις συμβολαίων, τέσσερις μεταγραφές, έχουν κλείσει δύο παίκτες από το εξωτερικό που θα ανακοινωθούν για ευνόητους λόγους αργότερα και ξεκίνησαν εργασίες για την βελτίωση των χώρων προπόνησης. Ποτέ άλλοτε, δεν είχε παρατηρηθεί τόσο μεγάλη δραστηριότητα μήνα Μάϊο από τον ΠΑΣ. Ένας από τους λόγους που έγιναν τόσο γρήγορα όλα αυτά, ήταν να πειστεί ο Πετράκης, ότι θα έχει βοήθειες και να άρει τις τυχόν επιφυλάξεις ή αμφιβολίες του. Εκτιμάται ότι είναι θέμα λίγων ημερών για να κλείσει το θέμα, για να στραφεί η ΠΑΕ σε άλλα ανοιχτά ζητήματα και να θέσει σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας.

Στα μεταγραφικά, καθημερινά εξετάζουν περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό που έχουν προταθεί, για την ενίσχυση κυρίως του κέντρου και της επίθεσης. Όπως τονίσαμε και χθες, ο ΠΑΣ ψάχνει για αριστερό αμυντικό, κεντρικό χαφ, επιτελικό μέσο και δύο ακραίους επιθετικούς, ενώ αν φύγει με μεταγραφή ο Κόντε, που είναι και το πιθανότερο, θα ψάξουν και για κλασικό σέντερ φορ. Όλοι αυτοί θα είναι παίκτες με εμπειρία και φιλοδοξίες, για να κάνουν τη διαφορά τη νέα σεζόν. Έχουν «τσεκαριστεί» αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά ακόμα δεν κατέληξαν σε συμφωνίες, πλην δύο επιθετικών που τους έκλεισαν και θα τους ανακοινώσουν μετά τις 10 Ιουνίου.

Το μεταγραφικό κομμάτι θα τραβήξει σε χρόνο, γιατί δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Φέτος δεν θέλουν να πάρουν δανεικούς παίκτες από άλλες ομάδες, αλλά να στηριχτεί η ομάδα σε δικά της παιδιά, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο. Παρόμοιες σκέψεις είχαν γίνει και προηγούμενα χρόνια, αλλά στο τέλος πάντα υπήρχαν  και δανεικοί παίκτες στο ρόστερ. Τα μεταγραφικά θα τραβήξουν σε βάθος χρόνου. Ακόμα και Ιούλιο μπορεί να γίνουν μεταγραφές στη διάρκεια της προετοιμασίας, όπως είχε γίνει και προηγούμενα χρόνια. Αν ο Κόντε πάει στον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται στα ανταλλάγματα από τον Δικέφαλο να είναι και ο δανεισμός παικτών.

Φημολογείται από μέρες το όνομα του Λάζαρου Λάμπρου, αν δεν είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ. Απλά, αν υπάρξει περίπτωση να πάρει ο ΠΑΣ δανεικούς., είτε από τον ΠΑΟΚ είτε από άλλη ομάδα, θα είναι παίκτες που μπορούν να σταθούν στη Σούπερ Λίγκα και να κάνουν τη διαφορά για να πιάσει τόπο ο δανεισμός τους. Από τη στιγμή που ο Κόντε εκδήλωσε πολλές φορές την επιθυμία του να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα, συναίνεσε σε αυτό και η διοίκηση του ΠΑΣ, αρκεί τα οικονομικά ανταλλάγματα να ανταποκρίνονται με την αξία του Ισπανού άσσου.

πηγή: gianninasports.blogspot.com

photo: intime.gr