Κονιδάρης: Είναι αδιάφορο από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα

Ο προπονητής του Αμβρακικού Βόνιτσας, Δημήτρης (Τάκης) Κονιδάρης, μίλησε στο Lefkadaspotnews.gr, για την κατάσταση την οποία υπάρχει με την πανδημία του κορονοϊού.

Ο κ. Κονιδάρης, τοποθετήθηκε για ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο τώρα με τον covid-19. Για το πως περιμένει την επόμενη μέρα. Πως γεμίζει ο ίδιος τον ελεύθερό του χρόνο και πολλά άλλα.

Αναλυτικά ο Δημήτρης (Τάκης) Κόνιδάρης:

Για το πως είναι χωρίς ποδόσφαιρο και τι σου λείπει περισσότερο: “Είναι μια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση. Προσπαθούμε να το συνηθίσουμε, αλλά δεν είναι εύκολο. Μου λείπει η καθημερινότητα με τους συνεργάτες μου και τους παίχτες και όλα αυτά τα πειράγματα που γίνονταν στις προπονήσεις.”

Πως γεμίζεις τον ελεύθερό σου χρόνο: “Τις περισσότερες ώρες είμαι με την οικογένειά μου. Αλλά κάνω και λίγο τρέξιμο, ώστε να «σπάει» η ρουτίνα της καθημερινότητας.”

Πως βλέπεις την μετά covid-19 εποχή: “Θα αλλάξουν πολλά πράγματα, όπως και η ζωή μας. Θα δούμε πράγματα που δεν τα έχουμε δει. Ομάδες θα αντεπεξέλθουν δύσκολα στη νέα πραγματικότητα με τα οικονομικά δεδομένα, όπως και στη ζωή μας έτσι και στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα αλλάξει ο χάρτης του ποδοσφαίρου.”

Είναι σωστό ή όχι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα: “Συνεχιστεί, δεν συνεχιστεί είναι το ίδιο. Ο πρωταθλητής και οι ομάδες του υποβιβασμού, έχουν κριθεί. Δε βλέπω με πιο τρόπο θα ξαναμαζευτούν οι ομάδες. Είναι αδιάφορο από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα.”

Τι πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές αυτό το διάστημα: “Όσο μπορούν να γυμνάζονται με τρέξιμο και τζόκιν, να προσέχουν να μην πάρουν τα περιττά κιλά και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”